SKANDAL U BUDVI! CRNOGORSKA BRUKA I SRAMOTA: Bećkovića hteli da gađaju jajima i paradajzom

Autor: Republika

Svet

01.09.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budvanska policija podnela je prekršajne prijave protiv Budvanina D. I., zbog incidenta koji se dogodio sinoć u Budvi uoči početka poetske večeri srpskog pesnika Matije Bećkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/ Crvena zvezda
Montenegrinima smeta srpski pesnik: Matija Bećković

Kada je najavljen da govori i nakon što je prišao mikrofonu, došlo je do komešanja među delom osoba okupljenih sa strane - Budvanka D. Lj. pokušala je da na svom zvučniku pusti crnogorsku himnu "Oj svijetla majka zoro", kada joj je prišao D. I. i polomio zvučnik.

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, Budvanin je tokom saslušanja rekao da je mislio da će njegova sugrađanka da aktivira suzavac i da je zato tako reagovao.

Organizatori poetske večeri, saopštili su da će podneti budvanskoj policiji prijavu protiv D. Lj. koja je pokušala, kako tvrde, da remeti održavanje manifestacije.

 - Prijavom će biti obuhvaćene još četiri osobe, koje su došle sa namerom da prekinu Bećkovića, gađaju ga raznim predmetima - rečeno je Vijestima nezvanično.

 Uprava Javne ustanove "Biblioteka Budve", uoči gostovanja Bećkovića uputila je pismo Centru bezbendosti Budve u vezi sa tim da se na društvenim mrežama stvara negativna atmosfera i građani zovu na bunt.

Kako su tada saopštili, pojedinci navodno najavljivali da će Bećkovića gađati jajima i paradajzom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading