"ĐEDE NAŠ NAJBOLJI, POČIVAJ U MIRU": Danas sahrana Brane Mićunovića!

Autor:

Svet

21.04.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za neke je bio "ponos Crne Gore", dok je za druge bio kriminalac i "gospodar Crne Gore"

"ĐEDE NAŠ NAJBOLJI, POČIVAJ U MIRU": Danas sahrana Brane Mićunovića!

Foto: Privatna arhiva

Danas se u Nikšiću održava sahrana poznatog crnogorskog biznismena Branislava Brana Mićunovića, a porodica je najavila da će primati saučešće u kapeli Štedim-Moštanica do 15 časova, kada će biti sahranjen.

Poruke saučešća

Pored najbližih članova porodice, čitulju su uputili i brojni ljudi, među kojima se ističu Naser Keljmendi, koji je pre osam meseci oslobođen optužbi za trgovinu drogom, kao i Lutrija Crne Gore. Opraštajući se od Branislava Mićunovića, izrazili su svoje duboko saučešće i odali počast ovom uticajnom čoveku.

- Povodom smrti vašeg oca i brata primite moje iskreno saučešće od iskrenog prijatelje. Brano, večna ti slava - u potpisu piše Naser Keljmendi koji je, podsetimo, pre osam meseci oslobođen optužbe za trgovinu drogom za šta je prvostepeno osuđen na četiri godine i osam meseci zatvora.

Od Mićunovića su se između ostalih oprostili i Dragan Giga Zindović koji je ranije hapšen i označen kao glavni akteri krvavog mafijaškog obračuna u budvanskom restoranu "Jadranska straža", Sava Vujović koji je bio njegov dugogodišnji prijatelj i navodni telohranitelj.

- Đede naš najbolji, počivaj u miru" - Branovi unuci.

Životni put Branislava Mićunovića

Branislav Brana Mićunović rođen je 1953. godine u Nikšiću, gde je proveo veći deo svog života. Mladi Branislav je bio sportski tip, trenirao je boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

Decenijama je bio u centru pažnje javnosti u zemlji i regionu, a njegovo ime je bilo povezano sa brojnim aferama. Za neke je bio "ponos Crne Gore", dok je za druge bio kriminalac i "gospodar Crne Gore", bez čijeg se odobrenja nije mogao završiti nijedan ozbiljniji posao u sivoj zoni.

Borba sa teškom bolešću

Mićunović je preminuo od posledica teške bolesti sa kojom se dugo borio. Bio je podvrgnut operaciji, a iako su lekari uložili sve napore, nažalost, nisu uspeli da ga spasu. Njegovo zdravstveno stanje je bilo veoma teško, što je na kraju dovelo do tragičnog ishoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading