OVA ALBANKA JE KRIVA ZA SMRT BRATA I SESTRE: Influenserka poznata po PROVOKATIVNIM fotografijama (FOTO)

Autor:

Svet

14.04.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predložen istražni zatvor za vozačicu Imeri.

OVA ALBANKA JE KRIVA ZA SMRT BRATA I SESTRE:  Influenserka poznata po PROVOKATIVNIM fotografijama (FOTO)

Foto: Facebook

U nedavnoj tragediji na području Ratca, dvadesetdevetogodišnja Albanka, Kleviša Imeri, izazvala je sudar koji je rezultirao smrću dvoje mladih ljudi, brata i sestre Stjepana i Katarine Đerek. Imeri je nepropisno prestizala vozilo i direktno se sudarila sa vozilom u kojem su se nalazili mladi Đerekovi. Prema nezvaničnim informacijama, vozila su se kretala brzinom od skoro 170 km/h, a Imeri je zadobila lakše povrede i prebačena je na odeljenje abdominalne hirurgije Opšte bolnice Dubrovnik.

Predložen istražni zatvor za vozačicu Imeri


Opštinsko državno odvjetništvo je 12. aprila 2024. predložilo istražnom sudiji Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora za vozačicu Imeri. Nakon prihvatanja ovog predloga od strane sudije istrage, Imeri je određen istražni pritvor.

– Radilo se o potpuno neopreznom preticanju u saobraćaju i izazivanju saobraćajne nezgode u kojoj su poginule dve mlade osobe, usled čega je vozač pokazao neopreznost i nesavesnost u vožnji. Istražni zatvor određen je 30 dana, prokomentarisao je ovaj slučaj za naš portal Pero Miloglav, istražni sudija i portparol Županijskog suda u Dubrovniku.

Viktor Đerek, brat Stjepana i Katarine, ističe da je porodična harmonija oduvek bila ključna karakteristika njihovog odnosa. Sa majkom Draganom, bili su "sto sa četiri noge", uvek zajedno i u skladu. Njihova bliskost je bila nešto što ih je definisalo kao porodicu i pružalo im sigurnost u turbulentnim vremenima.
 

-Ne želimo da tragedija naše obitelji bude uzaludna, trebamo pomoć javnosti da osvestimo problem, stalno se isto događa na našim cestama. Moj brat i sestra nisu jedini koji su stradali, ali neka budu zadnji- kazao je Viktor za Dubrovnik INsider.

Iako je tragedija pogodila porodicu Đerek, čini se da niko od Ymerijine porodice nije stupio u kontakt sa njima kako bi izrazili saučešće ili kajanje. 

Kontroverzna posjeta zatvoru u Trentu

Prema pisanju albanskih medija, 14. marta 2022. godine, Ymeri je sa svojim prijateljima prošla blizu zatvora u italijanskom Trentu kako bi posetili prijatelja koji je bio zatvoren. Ova poseta je izazvala kontroverze s obzirom da su Ymeri i njeni prijatelji snimili svoj boravak uz zvučnike i vatromet te su sve to objavili na društvenim mrežama. Ova neobična poseta zatvoru sigurno je izazvala mnoge reakcije u javnosti.

- Hteli smo mu pokazati da smo uprkos svemu uz njega. Ideja je bila moja i njegovog brata. Pobegli smo jer nismo znali je li to legalno. To je zatvor s najvećom sigurnošću i takve buke mogu prouzrokovati probleme. Zato smo i pobegli- rekla je osumnjičena.

Snimak je propraćen pesmom Lumi B i Ledri Vula “Krejt shok e mi” ili u prevodu “Apsolutno moj prijatelj”, navodi abc.news.al

Ymeri se voli slikati i snimati za društvene mreže, daje savete vezane za make up, a na Instagramu ima 13.800 pratitelja, na Tik Toku 33 000, međutim svi profili su trenutno ugašeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading