ČETVOROGODIŠNJI DEČAK BRANIO MAJKU! Muškarac u Tešnju tukao suprugu, sve gledala njihova deca!

Autor:

Svet

11.04.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pokušaju da odbrani M. S,. i njena sestra je zadobila nekoliko udaraca,.

ČETVOROGODIŠNJI DEČAK BRANIO MAJKU! Muškarac u Tešnju tukao suprugu, sve gledala njihova deca!

Foto: Shutterstock

Muškarcu u Tešnju izrečene su mere zabrane prilaska supruzi sa kojom je u procesu razvoda, pošto je, kad je došla do njega kako bi preuzela decu starosti 4 i 5 godina, on napao, kao i njenu sestru koja je sa njom došla. 

Žena je sa decom došla na odmor iz Nemačka gde živi i radi, a deca su prema dogovoru, sa ocem trebala da budu u periodu od 22. marta do 1. aprila. Tada su trebalo da putuju sa majkom za Nemačku.  

Kako ih otac nije vraćao, majka se 7. aprila uputila ka njegovoj kući zajedno sa svojom sestrom. 

Kako je rekla, dolaskom na adresu 7. aprila, njen suprug M. S. nalazio se s dvoje dece ispred kuće, iako je ranije tvrdio da se nalazi izvan države sa starijim sinom bez njenog znanja i pitanja, prenosi Srpskainfo.

Navodi da je potom majka M. S. normalnim tonom zatražila decu, nakon čega joj se suprug obratio pun besa, a potom je i fizički napao. Potom, njena sestra staje u njenu odbranu, ali ju je suprug od M. S. gurnuo i počeo fizički napad na svoju suprugu s kojom je u razvodnom procesu, a sve u prisustvu svog oca S. S.

U pokušaju da odbrani M. S,. i njena sestra je zadobila nekoliko udaraca, te joj zadaje lakše telesne povrede. Sve se dešavalo u prisustvu dece od četiri ili pet godina starosti, te u jednom trenutku i 4-godišnji dečak pokušava stati u odbranu majke koja se uspeva otrgnuti iz kanala gde se nalazila, te beži u automobil.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK su potvrdili da se ovaj događaj desio u Tešnju 7. aprila, te da su dve ženske osobe zadobile lakše telesne povrede. Muškarac, odnosno, suprug M. S. je nakon napada uhapšen i zadržan u policijskim prostorijama gde su mu izrečene mere zabrane, a čitav slučaj je predat u nadležnost tužilaštva.

Oštećena M. S. je kazala da se trenutno nalazi u problemu da joj muž ne želi dati pasoše dece s kojima se treba vratiti u Nemačku s obzirom da joj ističe godišnji odmor, a u sve je uključen i Centar za socijalni rad.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading