PUCNJAVA U ZAGREBU: Muškarac ispalio hice na parkingu, a potom je pobegao

Autor:

Svet

07.04.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriminalističko istraživanje je u toku.

PUCNJAVA U ZAGREBU: Muškarac ispalio hice na parkingu, a potom je pobegao

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Sinoć oko 21:45 na zagrebačkoj Trešnjevci, u Ulici Florijana Andrašeca, zasad nepoznati počinilac iz vatrenog oružja ispalio je nekoliko hitaca u smeru 33-godišnjaka koji se nešto pre parkirao i nalazio se pored svog ličnog automobila nemačkih registarskih oznaka, saopštila je Policijska uprava zagrebačka.

Nakon toga je nepoznati počinilac pobegao, a 33-godišnjak nije povređen, već je došlo do oštećenja ličnog automobila, kao i jednog parkiranog ličnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka.

Kriminalističko istraživanje je u toku.

Zagrebu je i juče došlo do pucnjave, kada je muškarac upucao ženu, koja je potom u bolnici preminula. Napadač je uhvaćen tokom policijske intervencije.

Kako pišu hrvatski mediji, na Maksimiru se začuo ženski vrisak, a na lice mesta su ubrzo došli specijalci i hitna.

Komšinica mi je rekla da je jutros, dok je otvarala prozore da vidi odakle dopire buka, videla mladića totalno usplahirenog kako doziva upomoć i moli ljude da se zove odmah policija. Posle sam čula da je policiji taj dečko rekao da je njegov tata ranio mamu i ne mogu ni zamisliti kakve su to scene bile. Prestrašno u kakvo smo se društvo pretvorili da deca pate i svedočimo tragedijama - rekla je komšinica koja stanuje prekoputa u ulici "Jutarnjem listu".

Uviđaj na mestu događaja je obavljen. Inače, nije poznato da li je oružje iz kojeg je pucano bilo legalno ili nije.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading