ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (11): Pedofil se iživljavao godinama nad bolesnom ćerkom prijatelja!

Autor:

Svet

08.03.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi je dobio pojedinačne kazne za svako od 29 teških krivičnih dela seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja deteta.

ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (11): Pedofil se iživljavao godinama nad bolesnom ćerkom prijatelja!

Foto: shutterstock

Penzioner (57) je nedavno osuđen na nepravosnažnu kaznu od šest godina zatvora zbog 131 krivičnog dela seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja teško bolesne devojčice sa visokim stepenom invaliditeta. Ova nezapamćena presuda izazvala je veliku pažnju javnosti, a detalji slučaja su šokirali mnoge.

Obim optužbi i kazni po pojedinačnom delu

Optuženi je dobio pojedinačne kazne za svako od 29 teških krivičnih dela seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja deteta, kao i za iskorištavanje dece za pornografiju. Zanimljivo je da je za svako od 100 kaznenih dela seksualne zloupotrebe deteta mlađeg od 15 godina dobio po godinu zatvora. Sve te pojedinačne kazne su se sabrale u ukupnu kaznu od 195 godina zatvora.

Reakcija javnosti i moguća žalba Državnog odvetništva

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost, što je izazvalo različite reakcije i spekulacije. Trenutno nije moguće saznati obrazloženje presude niti odluku o sankciji za jedinstvenu kaznu koja je blizu zakonskog minimuma. Postoji mogućnost žalbe Državnog odvjetništva, što dodatno komplikuje ovaj slučaj.

Zlostavljanje teško bolesne devojčice sa visokim stepenom invaliditeta

Optuženi je bio prijatelj roditelja žrtve koja je u doba kada su dela počinjena imala tek nešto više od 11 godina. On je skidao odeću devojčici, zahtevao od nje isto, i spolno je iskorištavao, i to sve dok ga nije uhvatila majka žrtve, koja je sve zabeležila mobilnim telefonom. Istraga je utvrdila da je zlostavljanje trajalo čak dve godine.

Dalji tok postupka


Optuženi se trenutno nalazi u pritvoru, a osuđen je na strožu kaznu od pet godina zatvora. Očekuje se dalji razvoj događaja u ovom slučaju, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje ishod ovog složenog i potresnog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading