NOVAČE, PAZI SE! Siner se NE ZAUSTAVLJA! Italijan poslao BRUTALNU poruku Đokoviću!

Autor:

Sport

08.03.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinska pobeda osvajača Australijan opena.

NOVAČE, PAZI SE! Siner se NE ZAUSTAVLJA! Italijan poslao BRUTALNU poruku Đokoviću!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u treće kolo mastersa u Indijan Velsu nakon ubedljive pobede nad Tanasijem Kokinakisom rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:0).

Osvajač ovogodišnjeg Australijan opena je demonstrirao izuzetnu formu, ne dozvolivši protivniku da pruži značajniji otpor tokom meča koji je trajao jedan sat i 20 minuta.

Ovom pobedom, Siner je dodatno istakao, uz vodećeg na svetu Novaka Đokovića, glavnu kandidaturu za osvajanje novog trofeja, posebno imajući u vidu da još uvek nije doživeo poraz ove godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Osim ubedljive pobede nad Kokinakisom, Siner je posebno istakao svoju dominaciju osvajanjem devet gemova u nizu, nakon čega je kontrolisao tok meča do samog kraja. Ova serija bez izgubljenog gema dodatno potvrđuje njegovu trenutnu formu i samopouzdanje na terenu.

Sinerov naredni protivnik biće pobednik meča između Jan-Lenard Štrufa iz Nemačke i Hrvata Borne Ćorića.

S obzirom na svoj trenutni niz pobeda i samouverenost, Italijan ulazi u naredne duele kao apsolutni favorit, pa se očekuje da nastavi sa impresivnim igrama koje su ga dovele do trećeg kola.

Podsetimo, Janik Siner je osvojio prvi Grend slem na startu sezone, na Australijan openu, savladavši posle spektakularnog preokreta Danila Medvedeva iz Rusije rezultatom 3:2, međutim, i posle toga ostao je na četvrtom mestu ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading