NAJNOVIJI DETALJI VELIKE AKCIJE MUP-A! Grupa planirala napad sa eksplozivnim napravama, pronađene su čak dve bombe!

Autor:

Svet

06.03.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozivne naprave planirali navodno za napad na jednu kuću u Lazarevcu.

NAJNOVIJI DETALJI VELIKE AKCIJE MUP-A! Grupa planirala napad sa eksplozivnim napravama, pronađene su čak dve bombe!

Foto: Tanjug/AP

Austrijska policija

Noćas je u velikoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijske uprave za grad Beograd, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapšena velika kriminalna grupa koja se bavi iznudama u Austriji i Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, ova grupa sumnjiči se i za dilovanje droge, a pronađene su im čak dve bombe.

Planiranje napada u Lazarevcu

Prema nezvaničnim izvorima, eksplozivne naprave navodno su bile namenjene za napad na jednu kuću u Lazarevcu, što ukazuje na ozbiljnost i opasnost koju je ova kriminalna grupa predstavljala po bezbednost građana.

Šestoro uhapšenih

Uhapšeno je ukupno šestoro članova ove opasne grupe, čime je nanet ozbiljan udarac njihovim kriminalnim aktivnostima. Detalji hapšenja i identitet uhapšenih za sada nisu javno objavljeni, ali očekuje se da će istraga otkriti sve relevantne informacije o njihovim aktivnostima i planovima.

Saradnja austrijske i srpske policije

Nedavno su se pojavile informacije o povezanosti ove grupe sa iznudama u Austriji, što ukazuje na međunarodni karakter njihovih kriminalnih aktivnosti. Ovo hapšenje predstavlja značajan korak u suzbijanju transnacionalnog kriminala i pokazatelj je uspešne saradnje austrijske i srpske policije u borbi protiv organizovanog kriminala.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading