INVALID UBICA USMRTIO SUPRUGU, PA HTEO I SEBE! Zločin je otkriven nakon što je prijatelj bračnog para pozvao policiju jer se nisu javljali na telefon!

Autor: M.B.

Svet

22.02.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan događaj u prigradskom naselju Lipnica.

INVALID UBICA USMRTIO SUPRUGU, PA HTEO I SEBE! Zločin je otkriven nakon što je prijatelj bračnog para pozvao policiju jer se nisu javljali na telefon!

Foto: Shutterstock, YouTube/Printscreen

U prigradskom naselju Lipnica nedaleko od Tuzle, dogodio se tragičan događaj koji je potresao lokalnu zajednicu. Muškarac invalid E.S.T. je usmrtio svoju suprugu, a nakon toga pokušao da izvrši samoubistvo.

Identitet žrtve otkriven

Nakon ovog užasnog događaja, otkriven je identitet nesrećne žene. Kako je potvrđeno, reč je o 48-godišnjoj Selmi Baluković, čije je telo prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdile okolnosti ovog tragičnog događaja.

Muškarac optužen za ubistvo

Portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović izjavio je da je osumnjičeni E.S.T. državljanin Mađarske, kao i da je stopostotni invalid. On se sumnjiči za ubistvo supruge, a nakon što je sebi naneo povrede oštrim predmetom, prebačen je u UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći.

- Na telu preminule su pronađene povrede u predelu vrata i jedna ubodna rana u predelu grudnog koša. Muškarac je podvrgnut operativno zahvatu na UKC Tuzla i nalazi se na jedinici inteznivne nege - dodao je portparol Tužilaštva TK, a prenosi "Avaz".

Sumnja se da je muškarac ubio suprugu i sebi naneo povrede


Prema informacijama koje su prenele vlasti, postoji sumnja da je muškarac ubio svoju suprugu, a zatim sebi naneo povrede oštrim predmetom u predelu stomaka. Ovaj tragičan događaj šokirao je lokalnu zajednicu i izazvao veliku pažnju javnosti.

Sumnja za ubistvo pada na muškarca koji će biti uhapšen čim bude pušten iz bolnice, jer su svi dokazi upućivali na to da niko osim njega i njegove supruge nije bio u kući u trenutku zločina.

Zločin je otkriven nakon što je prijatelj bračnog para pozvao policiju jer se nisu javljali na telefon, što je podstaklo sumnju i pokrenulo istragu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading