HOROR U LIPNICI KOD TUZLE! Muškarac ubio ženu! Prijatelji u porodičnom domu zatekli JEZIV PRIZOR

Autor:

Svet

21.02.2024

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah reagovala i uputila policijske službenike i medicinsko osoblje na lice mesta.

HOROR U LIPNICI KOD TUZLE! Muškarac ubio ženu! Prijatelji u porodičnom domu zatekli JEZIV PRIZOR

Foto: DANIEL KARMANN / AFP / Profimedia

U prigradskom naselju Lipnica, nedaleko od Tuzle, danas se desio tragičan događaj koji je potresao lokalnu zajednicu. Muškarac je, prema informacijama dobijenim od Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, ubio ženu.

Incident se dogodio oko 11:50 sati, kada su građani obavestili policiju da se njihovi prijatelji, identifikovani kao S.B. i E.S.T., nisu odazivali na pozive, a da je E.S.T. na video pozivu primetio krv i beživotno telo S.B. u krevetu, te zatražio hitnu intervenciju policije.



Policija je odmah reagovala i uputila policijske službenike i medicinsko osoblje na lice mesta. Nakon nasilnog ulaska u stan, pronađeno je beživotno telo žene, S.B., čiju je smrt konstatovao dežurni lekar. Takođe, muškarac E.S.T. je pronađen sa vidljivim povredama u predelu stomaka i prevezen je u JZU UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći.


Na licu mesta su se nalazili dežurni tužilac i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TK, preduzimajući dalje mere i radnje po nalogu tužioca. Potrebno je istaći da je ovo tragičan događaj koji zahteva pažljivu istragu i pravdu za žrtvu.

Ovaj događaj je potresao lokalnu zajednicu i istakao važnost brze reakcije policije i medicinskog osoblja u sličnim situacijama. Sve nadležne institucije u Tuzlanskom kantonu posvetile su pažnju ovom slučaju kako bi osigurale da se pravda zadovolji i da se spreče slični događaji u budućnosti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading