DOKTOR JE PREGLEDAO I POSLAO KUĆI DA ODMARA: Preminula DVOGODIŠNJA devojčica, očajni roditelji poslali snažnu poruku!

Autor:

Svet

21.02.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detetu se stanje kući toliko pogoršalo da su roditelji zvali hitnu pomoć da dođe, ali ni to se nije dogodilo, pa su je brže-bolje dovezli u bolnicu gde je zadržana

DOKTOR JE PREGLEDAO I POSLAO KUĆI DA ODMARA: Preminula DVOGODIŠNJA devojčica, očajni roditelji poslali snažnu poruku!

Foto: pixabay.com

Pretužna priča dolazi iz Istre u kojoj su roditelji bolesne dvogodišnje devojčice saopštili putem društvenih mreža da je ona preminula u bolnici.

Devojčica je bila potpuno zdrava sve do pre nedelju dana kada je počela da se žali na bolove u stomaku. 

Kako je puna dva dana imala dijareju, zabrinuti roditelji doveli su je doktoru, a on je posle pregleda maltene saopštio da previše pridaju pažnju "običnom virusu" i da ona treba da ide kući da odmara.

Detetu se stanje kući toliko pogoršalo da su roditelji zvali hitnu pomoć da dođe, ali ni to se nije dogodilo, pa su je brže-bolje dovezli u bolnicu gde je zadržana.

Usledio je pad u komu, reanimacija i na kraju - smrt.

Obavljena je obdukcija, a tačan uzrok smrti biti će poznat nakon dobijanja nalaza toksikoloških veštačenja i histoloških analiza tkiva, kratko su saopštili iz PU Istarske.

Vest o smrti deteta u pulskoj bolnici potresla je celu Istru, a svi se pitaju šta se dogodilo devojčici. 

"Dete je nakon reanimacije preminulo. Na telu preminulog deteta obavljena je obdukcija, a tačan uzrok smrti biće poznat nakon dobijanja nalaza toksikoloških veštačenja i histoloških analiza tkiva", kratko su saopštili iz PU Istarske.

Ni direktorka pulske bolnice nije želela da komentariše slučaj.

"Ne mogu ništa govoriti o slučaju", kratko je rekla.

"S obzirom da je postupanje tokom uviđaja tajno, obaveštavamo vas, a u vezi vašeg upita o postupanju vezanom za smrt deteta, da se sprovode istražne i dokazne radnje kako bi se utvrdio uzrok smrti deteta", rekli su iz Županijskog državnog tužilaštva u Puli.

Roditelji su putem društvenih mreža smogli snage da se oproste od ćerke uz poruku da čovek mora sam da se bori za sebe i najbliže jer ako se oslanja na institucije, nikada neće proći dobro.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading