DA LI ZNATE KO JE OVA DEVOJČICA SA SLIKE? Proslavila je svoj 58. rođendan, ali je i dalje BOGINJA lepote!

Autor: M.O.

Lifestyle

21.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I danas je jedna od najlepših žena na svetu.

DA LI ZNATE KO JE OVA DEVOJČICA SA SLIKE? Proslavila je svoj 58. rođendan, ali je i dalje BOGINJA lepote!

Foto: instagram/printscreen/cindycrawford

Poznata manekenka i supermodel Sindi Kroford proslavila je juče svoj 58. rođendan u krugu porodice. Tim povodom, Sindi je na svom Instagram profilu podelila preslatku fotografiju iz detinjstva, zahvaljujući se svima na ljubavi koju je dobila tog dana.

Na ovoj fotografiji, Sindi ima samo nekoliko godina i pozira u beloj haljinici pored rođendanske torte.

Pored ove fotografije, Sindi je podelila i nekoliko drugih slika sa proslava rođendana u kasnijim godinama. Na jednoj od njih, Sindi duva svećice na torti koja nosi oblik naslovne strane magazina "Vog", dok je na video snimku sa ovogodišnjeg rođendana pokazala ljubičastu tortu sa tri svećice i natpisom "Srećan rođendan, Sindi“, uz objašnjenje da nije mogla da upali svećice zbog vetra.

 


Ljubavni pozdrav od supruga

Njen suprug, sa kojim je u braku od 1998. godine, takođe je javno čestitao rođendan svojoj supruzi. Na svom storiju na Instagramu podelio je nekoliko fotografija Sindi i napisao: "Srećan rođendan mojoj ludoj, zabavnoj, zgodnoj ženi. Kakvo putovanje..."

Sindi Kroford je tokom svoje karijere ostvarila veliki uspeh kao model i postala ikona stila, a njen rođendan je prilika da se obožavaoci podsete njenih uspeha i proslave zajedno sa njom. Svojom energijom i lepotom, Sindi i dalje ostaje inspiracija mnogima širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading