UŽAS I JEZA! Go muškarac se šetao ispred doma učenika - policija odmah izašla na teren i zatekla OVO!

Autor:

Svet

20.02.2024

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi iz Doma su svedočili ovom incidentu koji se dogodio juče ujutru.

UŽAS I JEZA! Go muškarac se šetao ispred doma učenika - policija odmah izašla na teren i zatekla OVO!

Foto: Profimedia

Policija BiH

Bjelovarska policija privela je muškarca (44)  jer je potpuno go hodao po parkingu ispred Doma učenika srednjih škola u tom gradu, piše lokalni portal.

Mnogi iz Doma su svedočili ovom incidentu koji se dogodio juče ujutru.

Bjelovarska policija izašla je na teren i zatekla muškarca kako ”baulja” po parkingu. On je, kako se navodi, priveden jer je hodajući go tim činom vređao i omalovažavao moralne osećaje građana, što spada u sferu prekršaja. Sledi mu prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira. 

Prema pisanju lokalnog portala, muškarac nije bio pod uticajem alkohola, preneo je hrvatski portal Index.

Slična scena dogodila se pre nekoliko meseci u Petravićevoj ulici na splitskim Brdima kada je majka krenula da odvede dete u vrtić i zatekla užasan prizor.

Prema izveštaju Slobodne Dalmacije, majka je primetila potpuno nagog muškarca i podelila svoje iskustvo u grupi "Mame Splitsko-dalmatinske županije".

Napomena da pripazite decu. Danas sam krenula malu da vodim u parkić na Brdima, Petravićeva ulica. Usput, prilazi mi starija žena sa detetom, ako idem u parkić da bolje da ne odem. A stojim već dva metra od parkića. Pitam zašto, kaže ona komšinica je zvala da je go muškarac na zidiću parkića i gleda unutra.

Pitam jeste zvali policiju, kaže nije. Ja da ne budem lenja, odem malo poviše i vidim situaciju kako je go na ogradi parkića. Zovem policiju odmah, kažem sve i došli su za bukvalno 2 minuta.

On je mene u odlasku pogledao i video je da sam na mobilnom, te je počeo da se oblači, policajka me još jednom ispitala sve u detalje dok je policajac otišao do dotičnog i s njim komunicirao.

Nadam se da će ubuduće ko prvi vidi tako nešto zvati policiju, a ne čekati da naiđe “hrabriji” i to uradi - objavila je jedna mama na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading