SVI OVO DRŽE U RERNI, A NE ZNAJU DA IM ZBOG TOGA CURI NOVAC: Odnosi PARE dok trepnete, a niko ne obraća pažnju na to!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kuhinji i kupatilu najviše curi novac.

SVI OVO DRŽE U RERNI, A NE ZNAJU DA IM ZBOG TOGA CURI NOVAC: Odnosi PARE dok trepnete, a niko ne obraća pažnju na to!

Foto: shutterstock

Kada je reč o održavanju harmonije u domu, feng šui preporučuje nekoliko jednostavnih pravila koja bi mogla imati značajan uticaj na finansijski aspekt života. U ovom kontekstu, posebna pažnja se posvećuje kupatilu i kuhinji kao prostorijama gde se, prema verovanjima feng šuija, može "curenjem" energije izazvati finansijski gubitak.

Pravilno održavanje kupatila

Jedno od ključnih pravila feng šuija je držanje daske WC šolje spuštene. Ovo se preporučuje kako bi se sprečilo "curanje" finansijske energije. Takođe, kapajuće slavine se tumače kao simbol finansijskog gubitka, te se preporučuje njihovo održavanje. Sušenje kupatila, po mogućstvu korišćenjem malog solarnog radijatora, takođe se preporučuje radi očuvanja energetske ravnoteže.

Foto: shutterstock

U kuhinji, održavanje čistoće igra ključnu ulogu u očuvanju finansijske energije


Harmonija u kuhinji

U kuhinji, održavanje čistoće igra ključnu ulogu u očuvanju finansijske energije. Prljava sudopera puna posuđa može narušiti energetski protok i dovesti do gubitka novca. Takođe, preporučuje se čišćenje rerne, bez prisustva posuđa sa starom masnoćom. Isto, važno je voditi računa o postavljanju sudopere i šporeta kako bi se izbegli konflikti energija, a feng šui preporučuje postavljanje ploče između ova dva elementa kako bi se uspostavila ravnoteža.

Oslobađanje od starih predmeta

Prema feng šuiju, popravka i održavanje svega što je pokvareno, kao i oslobađanje od starih ili neispravnih predmeta u domu, može značajno uticati na energetski protok vezan za finansije. Stari predmeti i nered mogu umanjiti energetski protok, naglašavajući važnost reda i čistoće za očuvanje i privlačenje bogatstva.

Uzimajući u obzir ova feng šui pravila, održavanje energetske ravnoteže u domu može imati pozitivan uticaj na finansijski aspekt života, te se preporučuje posvećivanje pažnje ovim jednostavnim, ali moćnim smernicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading