DECA SU VRIŠTALA I TRČALA: Haos u Podgorici, tuča u blizini škole

Autor:

Svet

16.02.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim informacijama sa terena, u tuči nisu učestvovali učenici.

DECA SU VRIŠTALA I TRČALA: Haos u Podgorici, tuča u blizini škole

Foto: shutterstock

Tokom popodnevnih sati na lokaciji izmedju tri srednje škole u Podgorici došlo je do masovne tuče, u kojoj su povredjene dve punoletne osobe.

- Bio je opšti metež, deca su jurila oko škole, vrištala su dok se grupa muškaraca tukla. Došlo je do fizičkog obračuna dve grupe, neki od njih su povredjeni, ali koliko smo čuli nisu životno ugroženi - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Prema prvim informacijama sa terena, u tuči nisu učestvovali učenici. Kao dokazni materijal biće uzete snimci sa sigurnosnih kamera.

Policijski službenici su na terenu i preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti, u saradnji sa postupajućim tužiocem, u cilju identifikacije svih učesnika događaja i utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, piše u saopštenju UP.

Da podsetimo, u centru Obrenovca sinoć je došlo do incidenta u jednom kafiću, koji je rezultirao hapšenjem više huligana. Prema informacijama iz istrage, sukob je izbio između dve grupe mladića oko 22 sata, nakon čega je jedan od njih napustio lokal, da bi se vratio dvadesetak minuta kasnije sa svojim pratiocima, ali i sa pištoljem.


Svedoci su opisali kako su gosti kafića počeli da beže nakon što su huligani počeli da razbijaju lokal palicama, nakon čega je došlo do fizičkog sukoba između njih i druge grupe mladića. Ova situacija je navela policiju da reaguje, pri čemu su huligani pokušali da pobegnu, ali su pojedinci ipak zaustavljeni.

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, koja je reagovala odmah nakon što se saznalo za incident, huligani su uhvaćeni i uhapšeni. Čak i pokušaj skrivanja oružja od strane jednog od uhapšenih nije bio dovoljan da spreči akciju policije.

Svedoci su ispričali da je u kafiću nastao stampedo kad je počela tuča.

- Huligani su počeli da razbijanu palicama lokal, a onda i da se tuku sa grupom mladića sa kojom je pre toga već došlo do prepirke - kaže izvor iz policije za Alo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading