PIJANA DEVOJKA UJELA POLICAJCA: Patrola reagovala na prijavu zbog buke, a kad je izašla na teren - NASTAO JE HAOS

Autor:

Svet

12.02.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi policajac je odmah reagovao i upotrebio sredstva prisile kako bi sprečio dalji napad.

PIJANA DEVOJKA UJELA POLICAJCA: Patrola reagovala na prijavu zbog buke, a kad je izašla na teren - NASTAO JE HAOS

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Dve mlade dame su u nedelju rano ujutro izazvale pravu dramu u hotelu na zagrebačkom Trnju. Njihovo nekontrolisano ponašanje je dovelo do intervencije policije, a situacija se dodatno zakomplikovala kada su devojke pružile otpor i čak fizički napale policajce.

Radnik hotela je oko 6.35 sati pozvao policiju zbog buke koju su pravile dve mlade gošće. Policajci su ubrzo stigli na lice mesta i zatekli devojke u očiglednom kršenju zakona, kao i pod uticajem alkohola. Kada su im saopštili da moraju poći s njima u policijsku stanicu, devojke nisu prihvatile ovu informaciju.

Tokom vožnje u policijskom vozilu, starija devojka je pokušala da fizički napadne policajca koji je vozio vozilo, čak ga je i ugrizla za ruku. Drugi policajac je odmah reagovao i upotrebio sredstva prisile kako bi sprečio dalji napad. Nažalost, jedan od policajaca je zadobio lakše povrede tokom ovog incidenta.

Kao rezultat ovog događaja, obe devojke su prekršajno prijavljene zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Starija devojka je takođe dobila i krivičnu prijavu zbog napada na službeno lice. Dok je mlađa puštena kući, starija je zadržana u pritvoru.

Ovaj incident jasno pokazuje koliko alkohol može uticati na ponašanje pojedinaca i kako se situacija može brzo eskalirati. Policija je reagovala profesionalno i efikasno, što je rezultiralo hapšenjem i pravnim posledicama za učesnice ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading