DALI MU NADIMAK "HEROJ BEZ PLAŠTA": Vozač kamiona nije mogao da nastavi put zbog snega, ali stigla je NEOČEKIVANA POMOĆ - O ovom snimku danas svi pričaju! (VIDEO)

Autor: D.B.

Svet

20.01.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se zimske neprilike nastavljaju, ove priče nam pružaju nadu i podsećaju nas da je humanost najsvetlija karakteristika ljudskog bića.

DALI MU NADIMAK "HEROJ BEZ PLAŠTA": Vozač kamiona nije mogao da nastavi put zbog snega, ali stigla je NEOČEKIVANA POMOĆ - O ovom snimku danas svi pričaju! (VIDEO)

Foto: TikTok/tuzlanski_ba

Na snimku koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama, vidi se kako vozač "audija" priskače u pomoć kamiondžiji, spremno preuzimajući ulogu šlepera u teškim uslovima. Ova gesta ne samo da je demonstrirala spretnost i hrabrost, već je istakla i izuzetnu solidarnost u situacijama kada je pomoć najpotrebnija.

Heroj bez plašta: Besplatna pomoć osobama sa invaliditetom

Ova priča o humanosti u saobraćajnim nevoljama podseća nas na mladog Banjalučanina Nikolu Čolića, koji je nedavno odlučio da otvori svoju šlep službu sa jedinstvenim ciljem - besplatno pomaže osobama sa invaliditetom. Ova neobična inicijativa ga izdvaja od drugih, ističući ga kao primer nekoga ko je spreman da pruži pomoć i podršku onima kojima je to najpotrebnije, čak i u najizazovnijim uslovima.

 

@tuzlanski_ba

Audi šlepa kamion na bh. cestama

♬ original sound - Tuzlanski.ba

 

Nikola Čolić je postao simbol nesebične pomoći i empatije, pokazujući da se istinska herojstva dešavaju svakodnevno, često neprimetno i bez velike medijske pažnje. Njegova inicijativa oslikava snagu ljudskog duha i podseća nas da je prava snaga zajednice utemeljena na saosećanju i spremnosti da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Dok se zimske neprilike nastavljaju, ove priče nam pružaju nadu i podsećaju nas da je humanost najsvetlija karakteristika ljudskog bića, posebno u vremenima kada se suočavamo sa prirodnim izazovima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading