JEZIV SKANDAL TRESE HRVATSKU! Mladići onesvešćenu drugaricu svukli, pa joj fotografisali nage delove tela - EVO KAKO SU UHVAĆENI!

Autor: D.B.

Svet

03.01.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sreću, fotografije nisu postavljene na mreže u Hrvatskoj.

JEZIV SKANDAL TRESE HRVATSKU! Mladići onesvešćenu drugaricu svukli, pa joj fotografisali nage delove tela - EVO KAKO SU UHVAĆENI!

Foto: Shutterstock

Telefoni

Miro (27) i Leo (24) su nedavno osuđeni na zatvorske kazne zbog skandaloznog incidenta koji se dogodio u stanu njihove prijateljice. Prema krivičnom nalogu, njih dvojica su bez njene dozvole fotografisali gole delove njenog tela dok je bila bez svesti.

Činjenje krivičnog dela

Prema optužnici, Miro i Leo su pronašli svoju prijateljicu besvesnu na podu kupatila i potom je preneli na krevet. Nakon toga su je svukli i neovlašćeno je fotografisali mobilnim telefonom. Ovo delo je jasno protumačeno kao povreda privatnosti i kršenje njenih prava.

Nakon suđenja, Miro i Leo su osuđeni na po osam meseci uslovnog zatvora. Miro će dobiti svoj telefon nazad, dok je Leo zauvek ostao bez svog uređaja koji je koristio za fotografisanje. Iako fotografije nisu bile distribuirane, sama činjenica da su neovlašćeno napravljene bila je dovoljna za donošenje presude.

Posledice skandala

Ovaj slučaj je izazvao šok i ogorčenje u lokalnoj zajednici. Prijateljstvo između Mira, Lea i njihove devojke je nepovratno narušeno, a ovo ponašanje je ostavilo trajne posledice na njihovu reputaciju.

Ovaj slučaj služi kao podsetnik na važnost poštovanja tuđe privatnosti i saglasnosti prilikom deljenja ili snimanja ličnih informacija. Iako su posledice za Mira i Lea relativno blage, ovakvo ponašanje može imati ozbiljne posledice po žrtve i ostaviti trajne emocionalne i psihološke ožiljke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading