ŠOK U KOMŠILUKU! Preminula uspešna hrvatska sportistkinja!

Autor:

Sport

03.01.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti doputovale su iz Hrvatske.

ŠOK U KOMŠILUKU! Preminula uspešna hrvatska sportistkinja!

Foto: republika.rs

Tužna vest stigla je iz Vinkovaca, preminula je hrvatska karatistkinja, Nika Brkić. Imala je samo 18 godina.

Hrvatski karate savez oglasio se povodom smrti mlade sportistkinje, izrazivši najdublju žalost preko svojih kanala informisanja. 

- Reči teško mogu izraziti bol koju osećamo zbog gubitka naše voljene Nike Brkić. Nika je bila ne samo vrhunska karatašica, već i osoba koja je širila pozitivnu energiju oko sebe. Sećaćemo je se po njenoj predanosti sportu i velikom srcu. Neka njena duša pronađe mir, a njena pordica i prijatelji nađu snagu u zajedništvu. Naše misli su s vama u ovo teško vreme gubitka. Počivaj u miru, draga Nika - objavio je Hrvatski karate savez.

Republika

Foto: Facebook/photo

Nika Brkić (desno)

Povodom smrti, oglasila se i Karate akademija Osijek. 

- Tužna vest! Danas nas je napustila naša draga i voljena Nika Brkić. U ovim tužnim trenucima saosećamo s vama. Niku Brkić ćemo pamtiti zauvijek, jer naš život nikada ne bi bio isti da nije bilo njene dobrote, ljubavi i poverenja. Naše misli i naša srca su uz Niku.

Iskreno saučešće porodici - stoji na društvenim mrežama karate ustanove. 

Nika je pre tri meseca osvojila zlato na 21. karate Darfestu u Daruvaru u kategoriji do 53 kilograma. Pre nešto više od pet godina, postala je vicešampionka Hrvatske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading