TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA TROJE OD PETORO PRIVEDENIH ZBOG NESTANKA DEVOJČICE (14) IZ SKOPLJA! Od Vanje ni traga ni glasa već šest dana! POLICIJA MISTERIOZNA!

Autor:

Svet

03.12.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državno tužilaštvo i MUP će obavestiti javnost čim se stvore uslovi koji neće ometati postupak, dodaju iz javnog tužilaštva i napominju da se tokom celog dana preduzimaju radnje na obezbeđenju dokaza.

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA TROJE OD PETORO PRIVEDENIH ZBOG NESTANKA DEVOJČICE (14) IZ SKOPLJA! Od Vanje ni traga ni glasa već šest dana! POLICIJA MISTERIOZNA!

Foto: Facebook

Za tri od pet osoba privedenih u vezi sa nestankom 14-godišnje Vanje Gjorđevske iz Skoplja u ponedeljak, javni tužilac je podneo danas popodne Osnovnom krivičnom sudu u Skoplju predlog za određivanje pritvora od 48 sat kako bi se, kako je navedeno, obezbedilo njihovo prisustvo dok se incident potpuno ne rasvetli.

- Državno tužilaštvo i MUP će obavestiti javnost čim se stvore uslovi koji neće ometati postupak - dodaju iz javnog tužilaštva i napominju da se tokom celog dana preduzimaju radnje na obezbeđenju dokaza.

Takođe se napominje da će sve spekulacije koje imaju za cilj da kompromituju istragu u ovom trenutku biti najstrože sankcionisane.

Ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski rekao je juče da je privedeno pet osoba i obezbeđeno vozilo u petak kasno uveče u vezi sa slučajem nestanka 14-godišnje Vanje Đorđevske.

- Istraga je napredovala, ali u interesu istrage ne mogu se davati više informacija - rekao je Spasovski.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading