FILIP ZAVADLAV OSUĐEN NA 40 GODINA ZATVORA: Trostruki ubica proglašen krivim!

Autor:

Svet

24.10.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavadlavu se sudilo zbog ubistva Jurice Torlaka (37), Marina Bobana (25) i Marina Ožića Paića (25) koje se dogodilo u januaru 2020. godine

FILIP ZAVADLAV OSUĐEN NA 40 GODINA ZATVORA: Trostruki ubica proglašen krivim!

Foto: Tanjug/Hina/M. LELAŠ

Županijski sud u Splitu objavio je presudu u ponovljenom suđenju za trostruko teško ubistvo na Šperunu protiv optuženog Filipa Zavadlava(27).

Zavadlav je proglašen krivim za trostruko ubistvo u Splitu i dobio je 40 godina zatvora.

Zavadlavu se sudilo zbog ubistva Jurice Torlaka (37), Marina Bobana (25) i Marina Ožića Paića (25) koje se dogodilo u januaru 2020. godine. Tada je pucao na Torlaka i Bobana koji su se nalazili na motoru, a potom i na Ožića Paića.

U prvom suđenju, koje se odvijalo početkom 2021. veće Županijskog suda u Splitu je Zavadlava osudilo za obično ubistvo na zatvorsku kaznu od 40 godina, ali je po žalbi Visoki kazneni sud tu presudu ukinuo potvrdivši samo deo koji se odnosi na nabavku automatske puške i pucanje.

Za​ nabavku puške i pucanje Zavadlav je osuđen na dve i po godine, ​a na drugo, ponov​ljeno suđenje ​je vraćen deo koji se odnosi na trostruko ubistvo​ s naznakom da se ​treba utvrdi​ti motiv​ i je li postojala bezobzirna osveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading