UKINUT PRITVOR VOZAČU AUTOBUSA ''SMRTI'' SA CETINJA: Sleteo u provaliju duboku 20 metara, poginulo dvoje!

Autor:

Svet

28.09.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je izgubio kontrolu nad vozilom.

UKINUT PRITVOR VOZAČU AUTOBUSA ''SMRTI'' SA CETINJA: Sleteo u provaliju duboku 20 metara, poginulo dvoje!

Foto: Tanjug/AP

Vozaču autobusa N.S. koji se 19. septembra prevrnuo na Obzovici u provaliju, kada je poginulo dva putnika, a povređeno 26, ukinut je pritvor, saopštila je  rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva na Cetinju Sanja Radunović, prenosi Pobjeda.

- U rešenju se između ostalog navodi da su saslušani svi svedoci u ovom predmetu, te da više nema opasnosti od uticaja na njih - kazali su iz cetinjskog ODT-a.

Podsetimo, vozač je najpre bio uhapšen po nalogu tužiteljke cetinjskog ODT-a zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Nakon toga, bilo mu je određeno zadržavanje do 30 dana.

Republika

Foto: RINA

Autobus sleteo u provaliju

Kako su iz policije naveli, do saobraćajne nesreće je najverovatnije je došlo nakon što je vozač, za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad autobusom i probijajući zaštitnu ogradu, sleteo u provaliju dubine oko 20 metara.

Državna tužiteljka Anđa Radovanović ranije je kazala da je istraga u toku te da su izdate su naredbe za obdukciju stradalih.

- Donete su i naredbe za veštačenje. Sud je donio naredbu o veštačenju telefona vozača autobusa, a veštačiće se i autobus ne bi li se ustanovili tehnički uslovi autobusa - saopštila je Radovanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading