SVIREPI UBICA ALEKSA POBEGAO IZ ZATVORA! POLICIJA NA NOGAMA! U svet kriminala ušao kao sitna riba - završio kao DVOSTRUKI LIKVIDATOR!

Autor:

Svet

14.09.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je likvidirao radnike firme “IT Computers”, u stanu koji je unajmio u naselju Mojmilo, a zatim od njih uzeo pet laptopa.

SVIREPI UBICA ALEKSA POBEGAO IZ ZATVORA! POLICIJA NA NOGAMA! U svet kriminala ušao kao sitna riba - završio kao DVOSTRUKI LIKVIDATOR!

Foto: shutterstock

Aleksa Mican iz Zenice, koji je 2004.godine ubio Senada Lepiricu iz Bugojna i Adema Ćatića, trebao se danas vratiti u zenički zatvor, nakon što je dobio dopust, međutim, to se nije dogodilo i sada je dvostruki ubica u bekstvu.

Naime, on je likvidirao radnike firme “IT Computers”, u stanu koji je unajmio u naselju Mojmilo, a zatim od njih uzeo pet laptopa. 

Zbog jezivog zločina je osuđen na 25 godina zatvora, a iza zidina Kazneno popravnog zavoda u Zenici robija već 19 godina.

Želim da ljudi vide da u zatvoru nisu isključivo monstrumi i neka čudovišta – rekao je Mican jednom prilikom.

U svet kriminala je ušao na mala vrata kao falsifikator, a završio je kao dvostruki ubica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
z81

15.09.2023 08:32

kako breeeeee. dvostruki ubica pa ga puštate? jeste li bre više normalni.