BIO POBEDNIK RIJALITIJA PA POČEO DA OBIJA ZLATARE PO BALKANU! Uigranom taktikom ukrao 140.000 evra - BRUNO KRADE NE PRESTAJE! (FOTO)

Autor:

Svet

14.09.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužbe protiv njega uključuju i krivotvorenje registarskih tablica na automobilu koji je koristio tokom razbojništava.

BIO POBEDNIK RIJALITIJA PA POČEO DA OBIJA ZLATARE PO BALKANU! Uigranom taktikom ukrao 140.000 evra - BRUNO KRADE NE PRESTAJE! (FOTO)

Foto: PU Zagrebačka

Petar Bruno Basić, pobednik Supertalenta 2016. godine, zaradio je znatnu sumu novca tokom svoje karijere. Međutim, nakon sedam godina od svoje pobede, suočava se sa ozbiljnim optužbama za razbojništvo, krađu i krivotvorenje isprava.

Basić je zaradio oko 26.000 evra kao pobednik Supertalenta 2016. godine. Takođe je dobio razne predmete i zlatnine kao nagrade. Međutim, nedavno je optužen da je izvršio dva razbojništva u zlatarama u Zagrebu, kao i krađu u jednom tržnom centru. Ukupna šteta procenjuje se na oko 140.715 evra.

Foto: PU Zagrebačka

 

Optužbe protiv njega uključuju i krivotvorenje registarskih tablica na automobilu koji je koristio tokom razbojništava. On je navodno koristio francusku kapu i dioptrijske naočare kako bi se maskirao, a nakon krađa koristio je novac za kockanje, putovanja i luksuzan način života.

- Prilikom počinjenja navedenih krivičnih dela, osumnjičeni bi se do navedenih objekata dovezao automobilom na koji je stavio nepripadajuće registarske tablice koje je ranije otuđio s drugih vozila. Maskirao bi se tako što bi na glavu stavio francusku kapu i na oči dioptrijske naočare. Novac koji je zaradio od prodaje otuđenog zlata, trošio bi na kockanje, putovanja i luksuzni način života - kažu iz PU zagrebačke ističući da tu njegovom lopovluku nije kraj.

Foto: PU Zagrebačka

 

Policija je prikupila dokaze i identifikovala Basića kao osumnjičenog za ove zločine. Trenutno se nalazi u pritvoru i očekuje se da će biti ispitivan u tužilaštvu. Tužilac će nakon ispitivanja odlučiti da li će zahtevati određivanje istražnog zatvora za njega.

Basić će imati priliku da iznese svoju stranu priče i brani se od optužbi u sudskom procesu koji će uslediti.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading