ZBOG OVAKVIH BAHATIH VOZAČA GINU NEDUŽNI: Bez razmišljanja projurio na crveno, tik ispred drugog vozila!

Autor:

Svet

06.09.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemili dogaðaj odigrao se na bulevaru Milutina Milankovića u Banja Luci, a kako se može videti na snimku, automobil je prošao kroz crveno svetlo na semaforu, vozeći nenormalnom brzinom.

ZBOG OVAKVIH BAHATIH VOZAČA GINU NEDUŽNI: Bez razmišljanja projurio na crveno, tik ispred drugog vozila!

Foto: Facebook/Policija Zaustavlja - Banja Luka

Jezivi video-zapis koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, zabeležen je u banjalučkoj ulici sinoć u kasnim večernjim časovima, kada je bahati vozač poput metka prošao na crveno svetlo i umalo izazvao tragediju.

Naime, nemili događaj odigrao se na bulevaru Milutina Milankovića u Banja Luci, a kako se može videti na snimku, automobil je prošao kroz crveno svetlo na semaforu, vozeći nenormalnom brzinom.

 

 

Ne razmišljajući o posledicama, neodgovorni vozač projurio je brzinom svetlosti tik ispred drugog vozila iz kojeg je zapravo ovaj snimak i zabeležen. 

Za sada nije poznato ko je bahati vozač koji je pretnja po život svih učesnika u saobraćaju.

Kivni građani Republike Srpske, ispod objave ostavljali su komentare.

- Kada se ovakve stvari budu kažnjavale trajnim oduzimanjem vozačke dozvole, vozila, kaznama zatvora od dve, tri godine, novčanim kaznama od 20-30-50.000 KM, možda se malo ljudi opamete. Najvažnije za bezbednost saobraćaja je da imamo stiker na šajbi, da nam rade sijalice na tablici, da su svetla upaljena na 40 stepeni, a o pravim problemima bezbednosti niko ne vodi računa - glasio je jedan od mnogobrojnih negativnih komentara na ovaj video snimak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading