SANJAO ĐEDA I NJEGOŠA, PA SE ODUŽIO SRBIMA! U Pljevljima osvanuo grafit: Kad se vojska na Kosovo vrati! (FOTO)

Autor:

Svet

16.08.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljevljak D.P. ispisao natpis '''Kad se vojska na Kosovo vrati'', pa u policiji dao šaljiv iskaz koji je oduševio javnost.

SANJAO ĐEDA I NJEGOŠA, PA SE ODUŽIO SRBIMA! U Pljevljima osvanuo grafit: Kad se vojska na Kosovo vrati! (FOTO)

Foto: Facebook

U Pljevljima, u Crnoj Gori, osvanuo je grafit sa natpisom ''Kad se vojska na Kosovo vrati'' zbog čega je Pljevljak D.P. koji je isti ispisao na ulazu u Pljevlja davao izjavu u policiji, a ono što je rekao oduševilo je i nasmejalo srpsku javnost, koja njegov iskaz deli po društvenim mrežama.

Naime, on je istakao da je ispisao natpis sa namerom da se iskupi Srbima zbog uvreda i psovki koje dobijaju u Ulcinju, a kako je rekao, sve to zbog jednog sna koji je dan ranije usnio.

- Juče sam oko 14 časova pošao u mesto Dolinice, da na podzidu koji se tamo nalazi iscrtam grafit u vidu trobojke na kojem sam napisao “Kad se vojska na Kosovo vrati”, a to sam učinio jer sam preksinoć sanjao Njegoša, Vladiku i moga prađeda, koji mi govori za dešavanja u Ulcinju gde se psuje i preti srpskom narodu, gde naša policija ne reaguje, a od turizma i srpskog naroda donekle živimo i govori mi možeš li kako ispraviti ovaj sramni čin naroda u Ulcinju i ja sam se odlučio na ovaj čin da na ovaj način našoj braći Srbima ukažem dobrodošlicu na ulazu u Pljevlja - rekao je šaljivo D.P.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Iskaz Pljevljaka D.P.

On je takođe istakao i da nema primedbe na zapisnik i zahtevao kopiju istog. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Goxy

16.08.2023 18:10

Sad će montenegrini da odlepe, oni neguju bratske odnose sa Kurtijem.

Aco

17.08.2023 19:01

Ne dao im bog kad se budemo vratili