PAO SA 20 METARA VISINE: Radnik iz Indije bio u kabini dizalice koja se srušila tokom oluje u Zagrebu, evo kako je PREŽIVEO (VIDEO)

Autor:

Svet

20.07.2023

09:49 >> 10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najdramatičnijih snimaka snimljenih tokom nevremena koje je pogodilo Zagreb svakako je onaj na kojem se vidi kako vetar ruši visoku dizalicu koja potom pada na cestu. Ali saznanje da je u kabini dizalice tokom pada bio čovek je još strašnije.

PAO SA 20 METARA VISINE: Radnik iz Indije bio u kabini dizalice koja se srušila tokom oluje u Zagrebu, evo kako je PREŽIVEO (VIDEO)

Foto: printscreen, ST/N. MANDIĆ

„Ruka” dizalice spasila je život radniku (36) jer je prva pala, a na nju je pala kabina u kojoj je sedeo, piše 24sata.hr.

Zahvaljujući neverovatnoj sreći, muškarac je preživeo, ali je zadobio povrede, pošto mu je polomljena ruka.

Hrvatski mediji navode da se radi o državljaninu Indije koji je smešten u bolnici Sveti Duh u Zagrebu. Njega je u popodnevnim časovima, posetio ministar zdravlja Vili Beroš.

Hitne pomoći su i dalje na terenu širom grada, a gradonačelnik je apelovao na građane da ne izlaze iz svojih domova jer je javni prevoz u prekidu.

Posebno je naveo da se ne kreću automobilima, jer to otežava prolazak službi hitne pomoći dok putevi se čiste od granja koje je padalo i blokiralo puteve.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading