BIVŠI POLICAJAC MISLIO DA GA ŽENA VARA SA MLADIĆEM, PA GA UPUCAO: Saslušan uhapšeni iz Trogira - evo kako se branio!

Autor:

Svet

03.07.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Memić je nakon pucnjave u Trogiru pobegao i skrivao se dva dana, ali je uhapšen.

BIVŠI POLICAJAC MISLIO DA GA ŽENA VARA SA MLADIĆEM, PA GA UPUCAO: Saslušan uhapšeni iz Trogira - evo kako se branio!

Foto: MUP HR

Branko Mamić

Branko Mamić, penzionisani policajac osumnjičen za pokušaj teškog ubistva 32-godišnjeg J. M. u Trogiru u četvrtak, danas je doveden pred zamenicu državne tužiteljke. Kako javlja "Dalmatinski portal", on se brani ćutanjem.

Mamić se sumnjiči da je iz bezobzirne osvete i niskih pobuda ispalio tri hica iz pištolja kalibra 9 milimetara u glavu i telo J. M. za kog je bio uveren da održava ljubavnu vezu s njegovom suprugom. Dva metka pogodila su mladića u glavu, jedan u rame. Prebačen je u splitsku bolnicu.

Mamić je proveo u bekstvu dva dana, a policija ga je pronašla u njegovom selu juče popodne.

Sutra će istražni sudija Županijskog suda u Splitu odlučivati o predlogu Državnog tužilaštva da mu se odredi istražni zatvor, ali kako saznaje "Dalmatinski portal", Mamiću je već u petak Opštinski sud u Splitu odredio pritvor zbog kršenja mera opreza koje su mu određene nakon puštanja iz zatvora u kom je proveo četiri meseca zbog nasilja u porodici.

Početkom godina pravio je scene pred ženom i petoro dece, mahao je pištoljem i u jednom trenutku i zapucao. Uhapšen je, policija mu je taj pištolj oduzela, a na slobodu je pušten početkom maja nakon što je osuđen na dve i po godine zatvora zbog sedam krivičnih dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading