MILOJKO SPAJIĆ GLASAO NA IZBORIMA: Lider Pokreta Evropa Sad iskoristio svoje biračko pravo na biralištu u Podgorici (FOTO)

Autor:

Svet

11.06.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojko Spajić nije želeo da komentariše sa kim bi PES mogao da napravi bilo kakvu koaliciju nakon vanrednih parlamentarnih izbora.

MILOJKO SPAJIĆ GLASAO NA IZBORIMA: Lider Pokreta Evropa Sad iskoristio svoje biračko pravo na biralištu u Podgorici (FOTO)

Foto: RINA

Milojko Spajić

U Crnoj Gori se održavaju vanredni parlamentarni izbori, a svoje biračko pravo u glavnom gradu iskoristio je i lider Pokreta Evropa Sad, Milojko Spajić.

- Vidimo Crnu Goru kao uspešnu državu, ekonomski razvijenu na čemu radimo i prethodnih godina. Akcenat je svakako na realizaciji velikih investicija u oblasti ekonomije i infrastrukture. Bez barijera u poslovanju, naša politika biće usmerena na pridruživanju Crne Gore Evropskoj Uniji. Na svemu tome ćemo vredno raditi - rekao je Spajić.

On se osvrnuo i na "aferu Do Kvon" i naglasio da su kontakti jedna, a potpuno druga stvar da je bilo nelegalnih radnji koje su mu pripisivane.

- Ništa nelegalno se nije desilo i to želim još jednom da naglasim. Da smo primali novac, to su teške optužbe i neko će odgovarati zbog toga. Svima je jasno da je Evropa sad trn u oku svima i da je ovo ovo poslednji pokušaj da se ne sprovodi program Evropa sad - istakao je Spajić.

Republika

Foto: RINA

Milojko Spajić nakon glasanja

Nije želeo da komentariše sa kim bi PES mogao da napravi bilo kakvu koaliciju.

- Ovo su četvrti zbori i građani su verovatno više i umorni, zato je manja izlaznost. Zato očekujemo da će se to završiti sa ovim izborima. Nakon završetka današnjeg dana, pravićemo planove - dodao je lider PES.

Pravo galasa na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori ima 542.468 građana. Birališta će biti otvorena od sedam do 20 časova, a građani biraju između 15 ponuđeni lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading