RASPAO SE DEMOKRATSKI FRONT! Veliki šok u CG pred parlamentarne izbore! Medojević otkrio šta je bio kamen spoticanja!

Autor:

Svet

13.05.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Knežević, koji će biti prvi na listi, tražio je da njegova partija ima više poslanika. To za mene nije bilo prihvatljivo i rešili smo da Demokratski front prestaje da postoji, rekao je Medojević.

RASPAO SE DEMOKRATSKI FRONT! Veliki šok u CG pred parlamentarne izbore! Medojević otkrio šta je bio kamen spoticanja!

Foto: Printscreen

Demokratski front od sutra prestaje da postoji, a na parlamentarnim izborima 11. juna nastupiće Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija dok na listi neće biti Pokreta za promjene.

Vijesti navode da će prema informacijama iz Demokratskog fronta, savez te tri partije prestati da postoji, a to će dosadašnji lideri saopštiti na konferenciji za medije koje će biti sutra tačno u podne.

To je potvrdio i lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

- Milan Knežević, koji će biti prvi na listi, tražio je da njegova partija ima više poslanika. To za mene nije bilo prihvatljivo i rešili smo da Demokratski front prestaje da postoji. Pokret za promjene će samostalno izaći na izbore 11. juna. Neće ići ni sa kim u koaliciju - rekao je Medojević za Sputnjik.

Medojević je dodao da je DF odradio veliki posao na crnogorskoj političkoj sceni, ali da je postao format koji nije pogodan za reforme.

- Počeli smo da smetamo jedni drugima. Nama su u PzP-u reforme osnovna politička misija. Dakle, DF prestaje da postoji, taj brend niko ne može da koristi. NSD i DNP mogu da vrate Srpsku listu ako žele - rekao je lider PzP.

Medijima će se sutra tačno u podne pored Medojevića prema najavama obratiti i Andrija Mandić i Milan Knežević.

Tri stranke nastupale su zajedno na izborima od 2012. godine.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
B. B

13.05.2023 22:04

I Medo ode u političku penziju samostalno.

Vuk07

13.05.2023 23:23

Samo interesi sva trojica ne da pobede na palamentarnim izborima. Pa da onda podele poslanicka mesta. Ali ako smatraju da je ovako bolje nek im bude. Od Medojevica nije se ocekivalo nesto bolje. Kolko pratim njegov politicki žiot on je podržavao Mila i DPS o samostaljenju Crne Gore nadajuci da ce da dobije neko ministarsko mesto u vladi. Ali Milo je imao dovoljno podrske i bez Medojevica. Evo i sad povlaci poteze malo ne ocekivane. Možda hoce da se oproba sam . U Crnoj gori možes sa 1,500 potpisa da osnivas politicku stranku. Tako me i ne cudi da se zemlja nalazi u takvom politicko haosu. Svako svakome komsiji želi da mu crkne krava. Da ucari neku korist.