UHAPSILI STE POGREŠNOG MILA! Andrija Mandić o privođenju Božoviča: AKCIJA JE NAMERNO IZVEDENA!

Autor:

Svet

13.04.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Mandić, jedan od lidera Demokratskog fronta rekao je da hapšenje Mila Božovića nije slučajno, te da je sve namerno organizovano.

UHAPSILI STE POGREŠNOG MILA! Andrija Mandić o privođenju Božoviča: AKCIJA JE NAMERNO IZVEDENA!

Foto: Tanjug/printscreen

Kako je ocenio lider DF, Andrija Mandić, nadležni su, očigledno, uhapsili pogrešnog Mila.

- Akcija nije slučajna i ona je namerno baš jutros organizovana. Žalosna situacija je da se Božović pokušava proglasiti najvećim kriminalcem u Crnoj Gori, dok njegov imenjak uživa u Dubaiju, koji slovi za šefa svih kriminalnih grupa, nadređen i Zoranu Lazoviću, ali tamo se ne udara - rekao je Mandić.

Podsetimo, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Božović je uhapšen u svojoj porodičnoj kući u centru Budve, a iz Božovićevog kabineta su neveli da nije reč o hapšenju, već o pozivu Tužilaštva na saslušanje.

Ko je Milo Božović?

Milo Božović je predsednik Opštine Budva, a na funkciji menadžera te Opštine bio je u periodu od 10. januara 2017. do 13. oktobra 2020. godine.Na parlamentarnim izborima u avgustru 30. avgusta 2020. godine, izabran je za poslanika u Skupštini Crne Gore.

Foto: youtube.com/Nova srpska demokratija

Milo Božović

Kao poslanik, bio je član Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, član Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje i zamenik člana Stalne delegacije pri Interparlamentarnoj uniji.

Prethodno, od 2005. do 2020. godine, biran je za odbornika u Skupštini Opštine Budva.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading