JAKOV MILATOVIĆ PROGOVORIO O PORODICI: Neću menjati navike zbog predsedničke funkcije, mene su oblikovale ŽENE!

Autor:

Svet

17.04.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milatović je govorio o supruzi i porodici, kao i o tome kako će organizovati život kada stupi na novu funkciju.

JAKOV MILATOVIĆ PROGOVORIO O PORODICI: Neću menjati navike zbog predsedničke funkcije, mene su oblikovale ŽENE!

Foto: ATA Images

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović, koji će biti inaugurisan 20. maja u Podgorici, kaže da je porodica njegova baza i da se neće odreći dnevne šetnje sa svojom suprugom i decom uprkos novoj ulozi. 

Suprugu je, kaže, upoznao na svadbi na kojoj je bio kum.

- Milena je moj veliki temelj. Mene su ključno oblikovale žene, od baba, onda tetaka, majke, pa moja supruga... Mnogo sam srećan što imam dve ćerke. Žene su temelj Crne Gore - rekao je Milatović gostujući u emisiji TVCG "Dobro jutro Crna goro".

On kaže da je promena koja se desila predsedničkom kandidaturom i velikom pobedom na izborima bila najmanje očekivana u smislu promene ličnog života i porodične dinamike. 

Foto: ATA Images

Milena Milatović

- Mi smo dobili pre dva meseca devojčicu Anu. Troje dece malo je organizaciono izazovno. Međutim, to je stvarno bogatstvo i kada dođete kući, koliko god da ste umorini, ako imate to neko sidro, ako imate taj neki mir, mislim da je to dobar trening za obavljanje bilo koje važne funkcije - kazao je Milatović.

Odluka o predsedničkoj kandidaturi za njega nije bila laka, ali je bila jedina ispravna.

- Bilo je teško to odlučivanje jer velika je razlika između gradonačelnika i predsednika. Jedan život koji je okružen obezbeđenjem, gde morate isplanitrati svaki detalj kretanja i navići porodicu na to, nije to bila laka odluka, ali je bila jedina dobra za zemlju, jer da se nisam kandidovao sada bismo imali opet starog predsednika - kazao je Milatović.

Kada govori o tome kako usklađuje obaveze sa porodicom, Milatović ističe da je njegova porodica dobro organizovana jer imaju iskustvo zbog njegovog ranijeg odsustva kada je radio za Evropsku banku u Bukureštu.

Republika

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Milena Milatović i Jakov Milatović

- Ključ svega je poverenje i dobra organizacija - kaže on.

A na konstataciju da više neće imati slobodu za intimnu šetnju sa suprugom, Milatović odgovara:

- Da vam pravo kažem, ja se nadam da hoću. Imamo neke navike, živimo u Podgorici, vikendom volimo da šetamo sa decom do univerzitetskog parka i to je neka navika koje ću se teško odreći. Mislim da ljudi lepo reaguju kada vide predsednika u šetnji s porodicom. Želim da dovedem u neku vrstu normalnosti predsedničku funkciju i da se prosto stvari vrate tamo gde su nekad bile - rekao je Milatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading