OVO SU REZULTATI IZBORA U CRNOJ GORI PO GRADOVIMA: Milatović izdominirao u Podgorici, Nikšiću, Pljevljima, Beranama, Herceg Novom...

Autor:

Svet

03.04.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati predsedničkih izbora u Crnoj Gori, po gradovima, pokazali su da je novoizabrani predsednik Jakov Milatović dominirao u gotovo većini opština.

OVO SU REZULTATI IZBORA U CRNOJ GORI PO GRADOVIMA: Milatović izdominirao u Podgorici, Nikšiću, Pljevljima, Beranama, Herceg Novom...

Foto: Tanjug/AP

Naime, prema preliminarnim rezultatima Milo Đukanović je ubedljivo najveći poraz doživeo u prestonici gde je u odnosu na Milatovića imao gotovo duplo manje glasova. Lider Pokreta Evropa sad je u Podgorici imao 70.438 glasova, a ogromna razlika zabeležena je u korist MIlatovića i u Pljevljima, Beranama, Nikšiću, Herceg Novom.

S druge strane Milo Đukanović je imao više glasova u Ulcinju, Rožajama, Tuzima...

Foto: printscreen RTCG

Rezultati izbora gradovi Crna Gora

Podsetimo, na jučerašnjim predsedničkim izborima koji su održani u Crnoj Gori, Milatović je ostvario ubedljivu pobedu u kojoj je osvojio 221.592 glasa, dok je njegov protivkandidat Milo Đukanović dobio 154.769 glasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading