MILO SPAKOVAO KOFERE: Evo u koju instituciju se seli!

Autor:

Svet

03.04.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta smatra da se u Crnoj Gori završila epoha zla i da će svi oni koji su ogrezli u kriminal i korupciju, a koji su bili deo vlasti, morati da odgovaraju.

MILO SPAKOVAO KOFERE: Evo u koju instituciju se seli!

Foto: Tanjug/S.AĆIMOVIĆ, TV happy

Komenatarišući gubitak Mila Đukanovića na predsedničkim izborima predsednik Pokreta za promene je rekao da je uveren da je DPS stranka prošlosti i da ćemo Đukanovića u budućnosti gledati u krivično-pravnim procesima.

- To je stranka koja ima veze s kriminalom i korupcijom. Đukanovića ćemo ostaviti istorijskoj oceni, ali i krivično-pravnim procesima, koji će sigurno ići ka njemu kao nekom ko je kontrolisao sve poluge vlasti, naročito u poslednjih 20 godina. Ono što je u Srbiji bila 2000. godina, za Crnu Goru je to prošla noć - naveo je Medojević.

Podsetimo, kandidat "Evropa, sad" Jakov Milatović ubedljivo je pobedio u drugom krugu predsednički izbora u Crnoj Gori.

Takav ishod glasanja crnogorskih birača nije bio po volji dežurnim hejterima u Srbiji, o čemu opširnije možete čitati u posebnoj vesti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srbin

03.04.2023 17:27

2000-ta je bila samo zuto prepisivanje crvene istorije. Ako ce to isto da se desi i u bratskoj CG, onda nije trebalo ni da ga menjate.