BOL KOJA NE PROLAZI I SPOMENIK U OBLIKU SRCA: Nataša i njeni sinovi ubijeni su u KRVAVOM MASAKRU na Cetinju, sada se oglasio otac: Čujete li moje krike i jauke...

Autor:

Svet

14.02.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga ne prestaje.,

BOL KOJA NE PROLAZI I SPOMENIK U OBLIKU SRCA: Nataša i njeni sinovi ubijeni su u KRVAVOM MASAKRU na Cetinju, sada se oglasio otac: Čujete li moje krike i jauke...

Foto: Instagram/Printscreen

Pre dva dana navršeno je šest meseci od masakra na Cetinju, a bol za žrtvama ne jenjava.

Vuk Borilović je tog 12. avgusta pobio Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Spomenik na grobu žrtava Vuka Borilovića

 

Povodom pola godine otkad je izgubio svoje najmilije, na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio se Miloš Martinović otac dečaka Marka i Mašana koje je Borilović ubio i uz video sa njihovim fotografijama, kao i fotografijama supruge Nataše on se prisetio svoje porodice koju je izgubio u jednom danu.

"Životi moji, prođe najtužnijih pola godine. Čujete li moje krike i jauke, da vas dozivam, da mi se vratite da me zagrlite i kažete Roki evo nas. Moj život je ruina bez vas, sviću mene zore i dolaze noći ali crne zore živote moji. Pitam se svaki dan da li čuvate jedan drugog, grlite li majku svoju. Volim vas!!!", napisao je on u potresnoj poruci.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading