POTRESNE REČI posvećene žrtvama masakra na CETINJU: Moji anđeli dolazim brzo kod vas!

Autor:

Svet

15.08.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umrlica prvih žrtava Vuka Borilovića pokazuje neizmernu tugu čoveka, koji je u nezapamćenom masakru u Crnoj Gori ostao bez svoje porodice.

POTRESNE REČI posvećene žrtvama masakra na CETINJU: Moji anđeli dolazim brzo kod vas!

Foto: Printscreen

- Nataša, Mašan, Marko, moji anđeli, dolazim brzo kod vas. Čekajte me i volim vas. Vaš Roki 712 - piše na umrlici žrtava krvnika koji je na Cetinju izvršio pravi masakr pucajući u svoje komšije.

Prve žrtve Vuka Borilovića (34), koji je izvršio masakr na Cetinju, bile su medicinska sestra Nataša Pajović Martinović i njena dva sina, Marko (11) i Mašan (8).

Pomahnitali Borilović uzeo je oružje i zapucao - najpre u decu, koja su pokušala da se sakriju iza vrata, a potom u Natašu. Mališani su preminuli na licu mesta, a nesrećna žena podlegla je povredama u bolnici. Natašin suprug izbegao je tragičnu sudbinu budući da nije bio kod kuće u momentu kada je Borilović krenuo sa svojim kravavim pirom.

Oni su živeli kao podstanari na spratu Borilovićeve kuće.

Tokom čitavog dana, od ove nesrećne porodice opraštali su se prijatelji, kao i članovi porodice najdirljivijim rečima.

U crnogorskom listu Pobjeda objavljen je veliki broj umrlica ove nesrećne medicinske sestre i njenih mališana koje je ubio Borilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading