GORAN UBIO BEBU U MAJČINOM NARUČJU! Prijateljice napadnute žene otkrile užasne detalje: Rekao je da će je kad-tad ubiti

Autor:

Svet

06.01.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv zločin.

GORAN UBIO BEBU U MAJČINOM NARUČJU! Prijateljice napadnute žene otkrile užasne detalje: Rekao je da će je kad-tad ubiti

Foto: Facebook

Goran Knežević (43) je u sredu kasno u noć u Zagrebu, na Kozari putu, sekirom napao bivšu ženu (42) i jednoipogodišnje dete, pa pobegao. Od posledica povreda dete je preminulo u jednoj zagrebačkoj bolnici.

 

Nakon što je napao ženu i dete, skrenuo je zaobilaznim putem prema Kosnici, gde je izašao iz automobila i nastavio da beži. Tada je na njega naleteo kamion i pregazio ga.

Telegram iz izvora u zagrebačkoj policiji saznaje kako je Kneževićeva bivša partnerka zaista lično bila na nekoliko razgovora u policiji, ali nije zvanično podnela krivičnu prijavu protiv njega, prenosi Index.hr

Inače, prema Krivičnom zakonu pretnje se progone samo na predlog žrtve. Iz policije se zbog toga pravdaju kako formalno nisu ni mogli da pokrenu novi postupak protiv njega, iako je evidentno da su znali kako je 42-godišnjakinju godinama zlostavljao bivši partner.

Republika

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija, ilustracija

 

Prijateljice: Rekao joj je da će je kad-tad ubiti

Od prijateljica napadnute žene Telegram saznaje da je odlučila da prekine svaki kontakt s Kneževićem jer nije želeo da se promeni. Međutim, on se, pričaju prijateljice, s tim nikako nije mogao pomiriti.

- Od tada joj je stalno pravio probleme - prisećaju se žrtvine prijateljice.

- Poručio joj je da će je kad-tad ubiti - otkrivaju i dodaju kako je Knežević očigledno iskoristio ovo vreme jer se brat njegove bivše partnerke odselio na drugu adresu.

- Do tada su svi zajedno živeli u kući, a brat se pred praznike preselio. Knežević je očigledno iskoristio to što ona više nije imala nikoga da je brani - uverene su prijateljice.

Žena u sredu uveče zvala policiju

Policiju je 42-godišnjakinja poslednji put zvala u sredu uveče, kada je Knežević banuo u njen dom na zagrebačkom Žitnjaku. Prijavila je da je zlostavlja, objašnjavajući da je vrlo verovatno pijan.

Policija je zatim primila još dva poziva anonimnih osoba. Jednim je dojavljena svađa ljudi na ulici, a drugim je već javljeno da su dve osobe, radilo se o 42-godišnjakinji i njenoj ćerkici, povređene sekirom.

Policajci koji su prvi stigli na mesto dojave zatekli su strašan prizor - teško povređenu majku i dete, dok je nasilni 43-godišnjak u međuvremenu uspeo da pobegne. Dete je uprkos naporima lekara preminulo u bolnici, dok je majka i dalje u kritičnom stanju.

Kako kažu komšije u naselju, ubijeno dete nije Goranovo, već D.P. ima troje dece sa tri različita partnera. Sekira je zahvatila njeno najmlađe dete čiji se otac I. S. trenutno nalazi na radu u Nemačkoj te je obavešten o smrti deteta. Goran je kako kažu u naselju oduvek bio problematičan te je često bio "po zatvorima", prenosi Jutarnji list.

- Navodno je robijao zbog krađa i nasilja, a bavio se preprodajom automobila u Belgiji i Austriji. Uoči ovog događaja, kažu, dve noći je "bančio" u lokalnom kafiću, navodno je konzumirao i opojne droge, te je u tom stanju započeo svoj krvavi pir - kažu komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading