DETALJI HORORA KOJI JE ŠOKIRAO REGION! Napadač iz Zagreba nakon zločina pobegao vozilom, izazvao nekoliko namernih udesa, a tada ga je ZADESILA SUROVA SMRT!

Autor:

Svet

05.01.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac sekirom napao ženu i ubio dete nakon čega je napravio nekoliko namernih sudara.

DETALJI HORORA KOJI JE ŠOKIRAO REGION! Napadač iz Zagreba nakon zločina pobegao vozilom, izazvao nekoliko namernih udesa, a tada ga je ZADESILA SUROVA SMRT!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Kako nezvanično saznaje Jutarnji, sinoć oko 20.30 sati G.K. (41) je došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerka sa detetom.

Izbila je žestoka svađa među bivšim partnerima tokom koje je on, prema informacijama Jutarnjeg lista, na nesrećnu ženu nasrnuo sekirom.

Nakon toga je nasrnuo i na ćerku (1,5).

Posle zločina pobegao je automobilom prema obilaznici i izavao nekoliko udesa, a onda i sam završio pod točkovima jednog kamiona.

Povređena žena je u teškom stanju, i lekari se bore za njen život, dok je ćerka napadača preminula uprkos naporima lekara da je spasu, prenose hrvatski mediji.

Zagrebačka policija je tamošnjim novinarima rekla da će uskoro biti objavljeno zvanično saopštenje o ovom incidentu.

Nezvanično se saznaje da je on ranije pretio bivšoj partnerki. Isto tako, nezvanično se saznaje da je imao problema sa zakonom, odnosno da je osuđen za razbojništvo, piše Večernji list.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading