POLONARA POTPISUJE: Italijan STIŽE, sve je gotovo!

Autor:

Sport

05.01.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se potvrda transfera.

POLONARA POTPISUJE: Italijan STIŽE, sve je gotovo!

Foto: Starsport

Ben Bentil i Akile Polonara

Velika želja Crvene zvezde, Akile Polonara, pronašao je novi klub.

Italijan stiže na Apenine, a transfer u Virtus iz Bolonje je gotova stvar, te se čeka samo potvrda, preneo je "Basket News".

Trebalo je Polonara da stigne na Mali Kalemegdan, ali je Crvena zvezda dobila zabranu Evrolige i neće moći da registruje nove košarkaše do 28. februara, pa je reprezentativac Italije promenio svoj pravac.

Polonara ove sezone u Evroligi u proseku ima samo 11 minuta po utakmici, a startovao je u samo sedam mečeva za ekipu Efesa, pa je bilo logično da će doći do rastanka.

 

 

Nedavno je bio van rotacije trenera Atamana, imao je i povredu, a turski stručnjak otkrio je medijima kompletnu situaciju:

Nažalost, nismo mogli da dobijemo doprinos koji smo želeli od Polonare. Ova situacija je izazvala nezadovoljstvo igrača. Zato nas je njegov menadžer kontaktirao i rekao da postoje klubovi koji žele da ga dovedu. Rekli smo mu da možemo da razgovaramo o tome ako se ispune odgovarajući uslovi - rekao je Ataman. 

Da bi imao pravo da igra za drugu ekipu Evrolige, Polonara mora da bude registrovan u svom novom timu pre početka 18. kola Evrolige, koje počinje 9. januara, pa se očekuje da transfer u Virtus iz Bolonje bude potvrđen u narednim danima.

"Basket News" prenosi i da bi Efes zamenu za Polonaru mogao da nađe u Krisu Singltonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading