PUKLA TIKVA! ZET ŽELJKA MITROVIĆA IZBRISAO SVE SLIKE SA KRISTINOM: Ovo je njegovo saopštenje!(FOTO)

Autor:

Zabava

06.01.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zet Željka Mitrovića objavio saopštenje.

PUKLA TIKVA! ZET ŽELJKA MITROVIĆA IZBRISAO SVE SLIKE SA KRISTINOM: Ovo je njegovo saopštenje!(FOTO)

Foto: instagram.com

Ćerka vlasnika Pink televizijeŽeljka Mitrovića, Kristina već neko vreme izaziva ogromnu pažnju domaće javnosti. Putem Instagrama ona je svoje pratioce pustila da zavire u njenu veoma ispunjenu svakodnevicu, te je pored neverovatnog luksuza u kojem uživa ona javnosti predstavila i verenika Iliju, ukrajinskog milijardera i naslednika kralja uranijuma. 

Republika

Foto: instagram.com

Ilija i Kristina Mitrović

 

Romantična putovanja, luksuzni restorani i apartmani, skupoceni pokloni, ali i ogromna pažnja i ljubav bili su samo deo ove, kako su je mnogi nazivali moderne bajke, kojoj je, po svemu sudeći sada došao kraj. Raskid Kristine Mitrović sa verenikom Ilijom evidentno je usledio, što smo mogli zaključiti upravo putem društvenih mreža kada je Kristinin, do juče, dragi objavio veoma interesantan sadržaj.

Republika

Foto: Instagram printscreen

 

 

Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta – dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023.– objavio je Insta story najverovatnije bivši zet Željka Mitrovića, a potom pobrisao sve romantične fotke na kojima je sa Kristinom, piše, piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Ja

06.01.2023 11:06

Baš sam se potresla.. Ne znam sta ću bez njih dvoje.

Odgovori 10 8
Dejzi

06.01.2023 15:34

@Ja - Steta pregolema! Haha Dosta je bilo, decko je progledao na vreme! Kupice tata Zeljko svojoj mezimici novu " igracku", ima se - moze se. 😀

Voja

06.01.2023 11:24

Šteta baš su lep par...

Nikola

06.01.2023 12:02

Uuu covece, da nije otisao da brani otadžbinu