POŠTAR IZ DANILOVGRADA UBIJEN?! Telo pronađeno sa vezanim rukama!

Autor:

Svet

21.12.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leš su primetili meštani juče oko 10 časova.

POŠTAR IZ DANILOVGRADA UBIJEN?! Telo pronađeno sa vezanim rukama!

Foto: Printskrin/Facebook/dejan.mester

Miloš Stamatović

Telo Danilovgrađanina Miloša Stamatovića pronađeno je sa vezanim rukama na obali reke Morače u naselju Botun, po potvrđeno je iz Uprave policije i Pošte Crne Gore.

Telo, koje su prvo primetili meštani u vodi, je pronađeno juče nešto posle 10 časova, nakon čega je izvršena identifikacija. Inspektori, u saradnji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju brojne mere i radnje kako bi se ovaj slučaj smrti rasvetlio.

Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore i u vreme nestanka kod sebe je imao oko 15.000 evra, namenjenih penzionerima. Njegov nestanak prijavile su kolege u subotu, pošto se nije vratio sa terena da razduži smenu, a ubrzo nakon nestanka pronađeno je vozilo sa kojim je mladić prevozio novac.

U vozilu je zatečeno između 2.000 i 3.000 evra, dok se za ostatkom novca traga. Telo Stamatovića je pronađeno sa vezanim rukama na prednjoj stani i to je, kako prenose mediji, činjenica ili detalj, koji ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je moguće da je u pitanju ubistvo, pa je naložena obdukcija.

- Postoji i niz određenih tragova, koje je policija pribavila na licu mesta. Pronađen je automobil, prikupljaju se obaveštenja i rasvetljavaju okolnosti nestanka nastradalog sa krajnjim ciljem da se utvrdi da li je smrt nastupila kao posledica nasilja ili nečeg drugog - kazao je izvor iz policije za podgorički portal Preš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading