SRPSKI DILER PAO U ŠVAJCARSKOJ! Policija mu tokom rutinske kontrole pronašla pola kila kokaina!

Autor:

Hronika

21.12.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski državljanin (43) uhapšen je u švajcarskom gradu Cug kada je policija u automobilu kojim je upravljao pronašla 500 grama kokakina umotanog u foliju.

SRPSKI DILER PAO U ŠVAJCARSKOJ! Policija mu tokom rutinske kontrole pronašla pola kila kokaina!

Foto: Tanjug/AP

Naime, Srbin je uhapšen u redovnoj kontroli policije, a zbog sumnje da se bavi prodavanjem narkotika. 

Automobil je zaustavljen u ponedeljak uveče tokom redovne kontrole policije. Zaustavljen je u Ulici Bareštrase u Cugu. Pregledom gepeka pronađen je paketić umotan u prozirnu foliju. Analizom je utvrđeno da je reč o kokainu - navode lokalni mediji i dodaju da je kod Srbina pronađena i manja količina marihuane.

Naš državljanin je tada uhapšen, ali je nakon toga ustanovljeno da koristi dva imanja koje je policija pretresla. 

Prilikom pretresom imanja koje osumnjičeni koristi, a koji je naložilo javno tužilaštvo kantona Cug , pronađeno je još narkotika. Na jednoj lokaciji policija je pronašla manje količine kokaina i marihuane koje su pripremljene za navodnu prodaju. Pored toga, na drugom imanju 43-godišnjaka je pronađeno oko 300 grama marihuane - piše "zugerzeitung.ch".

Prema njihovim navodima tužilaštvo je protiv Srbina pokrenulo postupak zbog sumnje da je dilovao narkotike, i određen mu je pritvor, prenosi Zugerzeitung.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading