HOROR TRESE AMERIKU! Kurir oteo i ubio devojčicu, njeno TELO i dalje misterija

Autor:

Svet

03.12.2022

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv zločin koji se dogodio u Teksasu, potresao je naciju.

HOROR TRESE AMERIKU! Kurir oteo i ubio devojčicu, njeno TELO i dalje misterija

Foto: Wise County Sheriff’s Office

Policija tvrdi da je osumnjičeni, Taner Lin Horner, priznao zločin i konačno, nakon sveobuhvatne potrage američke policije, rekao gde je Atenino telo.

Republika

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Obdukcija tela

Telo 7-godišnje Atene Strand pronađeno je u Teksasu, u petak uveče, a čovek uhapšen i optužen za njenu otmicu i ubistvo je vozač kurirske službe FedEx.

Horner je vršio dostavu ispred Atenine kuće u trenutku kada je nestala u sredu, a policija je dobila dojavu koja je navela vlasti da ga istraže, rekao je šerif okruga Lejn Akin.

FedEx je sarađivao u istrazi koja je uključila i teksaške rendžere i FBI, prenosi Jutarnji list.

Šerif je rekao da istražitelji veruju da je Atena umrla već sat vremena nakon otmice. Vlasti nisu rekle kako je umrla ili gde je tačno njeno telo pronađeno, ali da se zločin dogodio tek nekoliko kilometara od njene kuće. Šerif nije hteo da govori ni o kakvom mogućem motivu otmice i ubistva. Rekao je da istražitelji ne veruju da je Horner poznavao Atenu ili njenu porodicu.

Hornerovi nalozi na društvenim mrežama govore da je, između ostalog, bio vozač Ubera i pevač sa završenom srednjom školom.

Atenin nestanak potresao je malu ruralnu zajednicu. Devojčina maćeha prijavila je nestanak Atene kancelariji šerifa okruga u 18 i 40 časova u sredu, nakon što ju je porodica tražila oko sat vremena.

Maćeha je rekla istražiteljima da su se ona i dete "malo posvađale", što nije bilo neuobičajeno i da je devojčica otišla.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading