KNEŽEVIĆEVO IME ZLOUPOTREBLJENO - MEJL STIGAO SA NJEGOVOG NALOGA: Evakuisane zgrade sudova u Podgorici, stogla pretnja da će biti dignute u vazduh!

Autor:

Svet

08.12.2022

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proverama je utvrđeno da je dojava o bombama u sudovima u Podgorici bila lažna.

KNEŽEVIĆEVO IME ZLOUPOTREBLJENO - MEJL STIGAO SA NJEGOVOG NALOGA: Evakuisane zgrade sudova u Podgorici, stogla pretnja da će biti dignute u vazduh!

Foto: facebook.com/Demokratski front

Milan Knežević

Zgrada u kojoj se nalaze Vrhovni, Apelacioni i Viši sud sud u Podgorici danas je evakuisana posle dojave da je postavljena eksplozivna naprava.

Proverama je utvrđeno da je dojava bila lažna, a premijer Dritan Abazović rekao je danas, na sednici Vlade da policijskom kontrolom u zgradi nije nađen eksploziv i otkrio da je dojava o podmetnutoj bombi stigla sa lažnog imejl naloga Milana Kneževića, poslanika Demokratskog fronta!

Abazović je rekao da je Kneževićevo ime zloupotrebljeno, i apelovao je na istražne organe da ispitaju ko stoji iza ove lažne dojave. Abazović je saopštio da su ranije stizali i mejlovi sa lažnog naloga direktora Uprave policije Zorana Brđanina, ističući da su istražni organi na potezu.

Da podstimo, oko 12 časova evakuisana je zgrada Vrhovnog, Apelacionog i Višeg suda u Podgorici zbog dojave da je postavljena bomba.

Dojava o podmetnutoj eksplozivnoj napravi poslata je elektronskom poštom na adresu Višeg suda, ali su evakuisani i Vrhovni i Apelacioni, s obzirom da se nalaze u istoj zgradi.

Viši sud je danas primio imejl da će u 12 časova biti "dignut u vazduh“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading