NAVIJAČI MAKSA FERŠTAPENA U DELIRIJUMU: Sjajna vest za Holanđane

Autor: Tanjug

Sport

08.12.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se sviđa svim ljubiteljima Formule 1.

NAVIJAČI MAKSA FERŠTAPENA U DELIRIJUMU: Sjajna vest za Holanđane

Foto: Tanjug/AP

Trka za Veliku nagradu Holandije biće vožena na stazi Zandvort do 2025. godine, saopšteno je iz Formule 1.

Trka za VN Holandije vraćena je 2021. u kalendar F1 posle pauze od 36 godina.

- Novim sporazumom predviđeno je dodavanje sezona 2024. i 2025. prvobitnom trogodišnjem ugovoru. Trka na stazi Zandvort brzo je postala jedna od najomiljenijih u kalendaru zahvaljujući sjajnoj atmosferi koju su napravili holandski navijači tokom trka 2021. i 2022. godine - na kojima je pobedio domaći heroj i aktuelni svetski šampion Maks Ferštapen. Sve ulaznice za narednu trku, koja je na programu 27. avgusta 2023, već su rasprodate, a domaća publika će tada imati priliku da navija za još jednog Holanđanina - Nika de Vrisa koji će voziti za Alfa Tauri - saopšteno je iz F1.

Nova sezona u šampionatu F1 startuje petog marta 2023. godine trkom za Veliku nagradu Bahreina.

- VN Holandije je za kratko vreme u kalenadar postala omiljena za navijače, a svim ljubiteljima ovog sporta donela je neverovatnu energiju. Na poslednje dve trke karte su bile rasprodate, a mi smo oduševljeni što možemo da produžimo saradnju sa organizatorima trke u Holandiji - rekao je predsednik i izvršni direktor F1 Stefano Domenikali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading