UHAPŠEN NAPADAČ NA KNEŽEVIĆA: Osumnjičenom određeno zadržavanje do 72 sata

Autor:

Svet

07.12.2022

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom za napad na jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića određeno je zadržavanje do 72 sata, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

UHAPŠEN NAPADAČ NA KNEŽEVIĆA: Osumnjičenom određeno zadržavanje do 72 sata

Foto: youtube.com/printscreen

Kako je navedeno, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je krivični predmet protiv I.G. (34), prenosi RTCG.

"Danas oko 15.15 časova poslanik Milan Knežević je pristupio u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Podgorica i podneo prijavu protiv osoba koje su mu, kako je naveo, danas na Aerodromu Podgorica uputile uvredljive reči i pokušale fizički da ga napadnu, a napad je sprečio njegov lični vozač", navode iz policije.

Državni tužilac u podgoričkom Osnovnom državnom tužilaštvu naložio je da se I.G. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

"U odnosu na ostale aktere događaja ceniće se postojanje prekršajne odgovornosti", dodaje se u saopsstenju. Knežević je danas napadnut na Aerodromu Podgorica, nakon čega je u Centru bezbednosti Podgorica podneo prijavu protiv počinilaca. Knežević je ocenio da je reč o politički motivisanom napadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading