DRAMA U ŠKOLI U MOJKOVCU: Dečak (11) uneo u učionicu pištolj - doneo oružje da pokaže drugu!

Autor:

Svet

17.11.2022

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava škole u Mojkovcu je, nakon što je dečaku oduzet pištolj, to prijavila policiji.

DRAMA U ŠKOLI U MOJKOVCU: Dečak (11) uneo u učionicu pištolj - doneo oružje da pokaže drugu!

Foto: printscreen

Crnogorska policija na terenu

Učenik (11) OŠ "Aleksa Đilas Bećo" iz Mojkovca u sredu je u učionicu doneo, takozvani, svadbarski pištolj.

Prema nezvaničnim informacijama, uprava škole je, nakon što je dečaku oduzet pištolj, to prijavila policiji. Kako je "Vijestima" rečeno istraga je u toku, a obavešten je i nadležni tužilac.

- Prema dosadašnjim informacijama, dečak je pištolj doneo da pokaže svom školskom drugu. Izjave od učenika prikupljaju se u saradnji sa Centrom za socijalni rad. O svemu je obavešten nadležni tužilac - kazali su nazvanično u policiji.

Objašnjavaju da u pištolju, koji su iz škole doneli u policiju, nije bilo patrona, to jest, bio je prazan.

Ova vest je šokirala region, pa i Srbiju, čiji grašani se još nisu oporavili od informacije da je dečak u školu na Senjaku doneo lažni "kalašnjikov" i svorio pravu dramu.

Priča je imala srećan kraj jer se ispostavilo da je puška koju je dečak doneo u dvorište škole OŠ ''Stefan Nemanja'' plastična.

Oko 15.35 časova 9. novembra, građani su telefonom prijavili policiji da je u dvorište na Senjaku ušao maloletnik i da u rukama drži automatsku pušku, a potom je javljeno da je maloletnik sa puškom ušao u park koji vodi ka Topčiderskoj zvezdi.

- Nekoliko minuta kasnije Interventni tim je pronađao tinejdžera (14) sa plastičnom puškom, replikom ''AK-47'', odnosno "kalašnjikova". Nakon razgovora sa majkom i dečakom, Više javno tužilaštvo odlučilo je da nema elemenata krivičnog dela i da se plastični "kalašnjikov" vrati vlasniku - saznali su mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading