JOŠ JEDAN RADNIK PUMPE U LAKTAŠIMA UHAPŠEN: Ismevali su sirotog Mladena, a KAZNA ih stiže!

Autor:

Svet

30.10.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da su dve osobe na saslušanju zbog neovlašćenog snimanja mladića iz Laktaša.

JOŠ JEDAN RADNIK PUMPE U LAKTAŠIMA UHAPŠEN: Ismevali su sirotog Mladena, a KAZNA ih stiže!

Foto: Printscreen

Mladen Dulić i radnik koji ga je snimao

Dvadesetdvogodišnjak Mladen Dulić je pre dva dana počinio samoubistvo nakon što je snimak na kojem je on postao predmet ismevanja na internetu.

- Dve osobe čiji su inicijali V.T. i D.K. iz Laktaša uhapšena su zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćeno fotografisanje i u toku je njihova kriminalistička obrada - saopšteno je, prenosi Srpskainfo.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Mladen Dulić, tragično nastradali mladić

Dodaje se da se sve mere i radnje preduzimaju uz saglasnost i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Tužilac se izjasnio da se nakon kompletiranja i dokumenotvanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv ovih lica dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom delu.

Oni su inače osumnjičeni za krivično delo neovlašćeno fotografisanje, a jedan od njih dvojice se nalazi na videosnimku. Za ovo krivično delo je zaprećena kazna do godinu dana zatvora, odnosno novčana kazna.

Snimak je inače ranije objavljen na društvenim mrežama i postao je predmet ismevanja. Na njemu se vidi radnik benzinske pumpe kako ponižava mladića, koji popunjava navodnu prijavu za posao. On mu je tom prilikom tražio odgovore na različita pitanja koja definitivno nisu deo intervjua za posao.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading