POLICIJA OTKRILA DETALJE SAOBRAĆAJKE U ZAGREBU: Za volanom bio pomahnitali Ukrajinac (38), nije prilagodio BRZINU?

Autor:

Svet

05.09.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupoceni automobil Pagani učestvovao je u petak, 2. septembra, oko 17 sati u saobraćajnoj nesreći u zagrebačkim Mlinovima gde se sudario s Fordom Fiestom.

POLICIJA OTKRILA DETALJE SAOBRAĆAJKE U ZAGREBU: Za volanom bio pomahnitali Ukrajinac (38), nije prilagodio BRZINU?

Foto: printscreen/facebook

Prednjim levim, a potom i zadnjim levim delom automobila, naleteo je na prednji levi deo automobila zagrebačkih registarskih oznaka - kažu iz PU zagrebačke.

U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih osoba, već je nastala samo materijalna šteta.

Republika

Foto: pixabay.com

Hitna pomoć

Kako Večernji list saznaje iz Policijske uprave zagrebačke, Paganijem gibraltarskih nacionalnih oznaka upravljao je 38-godišnji državljanin Ukrajine.

- Kretao se Ulicom Mlinovi u smeru jugoistoka. Dolaskom do kućnog broja 101 nije prilagodio brzinu kretanja vozila, prošao je na saobraćajnu traku namenjenu za promet vozila iz suprotnog smera - kažu iz policije.

Automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, Fordom Fiestom, upravljao je 52-godišnjak. On se istom ulicom kretao u u smeru severozapada.

- Zbog izazivanja saobraćajne nesreće 38-godišnjaku je, na mestu događaja, zbog počinjenog prekršaja uručen Obavezni prekršajni nalog - dodaje PU zagrebačka.

U petak je u Zagrebu, podsetimo, organizovana manifestacija "Supercar Owners Circle Croatia 2022". Ispred katedrale tako je predstavljeno čak 60 najprestižnijih, skupocenih brzih automobila iz sveta Lamborghinija, Bugattija, Ferrarija...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading