NE ODUSTAJE! U NIŠU DVOSTRUKO KRŠENJE MERA: Komunalna milicija ga sankcionisala, a onda ga ponovo zatekli na još jednom okupljanju!

Autor: Republika

Hronika

01.03.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Komunalne milicije Niša su naveli da su tokom vikenda primili 26 prijava građana za remećenje kućnog reda u stambenim zgradama.

RepublikaFoto: Republika.rs
Foto: Ilustracija

- Od strane Komunalne milicije je izdato ukupno 15 prekršajnih naloga za kršenje kućnog reda u stambenim zgradama, sedam prekršajnih naloga je izdato za nepridržavanje ličnih mera zaštite, odnosno za nenošenje maski, tri prekršajna naloga su izdata za organizovanje okupljanja više od pet lica u zatvorenom prostoru i jedan prekršajni nalog je izdat za nepostupanje po naređenju komunalnog milicionara - rekao je Milan Đorđević iz niške Komunalne milicije.

Naveo je da se često dešava da se okuplja veći broj lica od dozvoljenog i apelovao je na građane Niša da se pridržavaju mera.

Kada je reč o ugostiteljskim objektima, Đorđević je naveo da su se pridržavali mera.

Potvrdio je da je u petak jedna osoba zatečena na dve različite žurke.

- Nije mu bilo dovoljno što je sankcionisan prilikom postupanja na jednoj lokaciji, već se odmah nakon toga preselio i na drugu lokaciju, gde smo takođe postupali i tu je sankcionisan izdavanjem prekršajnog naloga - istakao je Đorđević.

Dodao je da nije moguće izdati prekršajne naloge maloletnim licima, pa da se ti nalozi izdaju njihovim roditeljima i starateljima i apelovao na njih da vode računa gde im se kreću deca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading